ΤΟΠΙΚΟ

Το απόλυτο για ΕΛ Νηλέα, παραμένει μόνος πρώτος ο Ιάσων

το-απόλυτο-για-ελ-νηλέα-παραμένει-μόνο-322046

Ο Ιάσων Αλλης Μεριάς πήρε ξεκούραστα το τρίποντο (3-0 α.α. την ΑΕ Διμηνίου) και συνεχίζει με το απόλυτο των βαθμών στην πρώτη θέση του α’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ μετά τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, με τους Πανιώνιο και ΑΠΟΒ, που κέρδισαν Σκόπελο (2-4) και ΝΑ Νίκης (5-3) να ισοβαθμούν στη δεύτερη στο μείον τρία. Το απόλυτο έχει στο β’ όμιλο, αλλά με τρεις αγώνες, αφού έχει κάνει το ρεπό της, η Ενωση Λεχωνίων/Νηλέα, αλλά μείωσε τη διαφορά από την κορυφή, όπου βρίσκονται Ανθιμος Γαζής και Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, που στο μεταξύ τους ντέρμπι ήρθαν ισόπαλοι.

Ρεπορτάζ:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Β’ ΕΠΣΘ-Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ανατροπή και πεντάρα για την ΑΠΟΒ

Τρίτη νίκη για την ΑΠΟΒ, που παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-3 από τους Νέους Αθλητές Νίκης, τελικά τους υπέταξε με 5-3.

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Σιγάλα κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 με γκολ στο 20’ και το 33’ των Σούφλη και Χούμπλη από ισάριθμες ασίστ του Τσόχα, ωστόσο οι Νέοι Αθλητές Νίκης ανέτρεψαν το σκορ με δύο γκολ του Γκινίδη στο 45’ και 63’ και του Πέτρου στο 68’, όλα με σουτ, πήραν κεφάλι με 2-3.

Στο 72’ έγινε μία καθοριστική φάση, καθώς η ΑΠΟΒ όχι μόνο κέρδισε πέναλτι με τον Εντι Νταϊλάνι, αλλά πήρε και δεύτερη κίτρινη κάρτα για την ανατροπή ο Αγκόλι των φιλοξενουμένων, που συνέχισαν με δέκα παίκτες. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Χούμπλης (3-3), για να έρθει το 4-3 με εύστοχο πλασέ του Εντι Νταϊλάνι στο 84’ μετά την πάσα του Βαβίτσα. Δεύτερο πέναλτι κέρδισαν οι γηπεδούχοι πάλι με τον Εντι Νταϊλάνι στο 89’, με τον Χούμπλη να πετυχαίνει το 5-3 με διπλή προσπάθεια, αφού αρχικά απέκρουσε ο Δαμασιώτης.

ΑΠΟΒ-ΝΑ ΝΙΚΗΣ 5-3

ΑΠΟΒ: Μπουρλώτος, Μιχάλης (54’ Μ. Νταϊλάνι), Σταυρής (66’ Σωτηρέλης), Σιαφαρίκας, Αλιώρης, Βαβίτσας, Βάσσος (59’ Κεραμίδας), Τσιουκαντάνας, Σουφλής (46’ Εντι Νταϊλάνι), Χούμπλης, Τσόχας

ΝΑ ΝΙΚΗΣ: Δαμασιώτης, Αγκόλι, Κόπανος, Δεμερτζής, Συρταριώτης Μουλαουμέρι (46’ Κουσούλης), Γιοβάνης (68’ Κοσμίδης), Αναγνώστου, Γκινίδης, Πέτρου, Μπούργος (57’ Βούλγαρης).

Πεντάρα για Μαγνησιακό

Δεύτερη συνεχόμενη ευρεία νίκη για τον Μαγνησιακό στη Β’ ΕΠΣΘ, καθώς μετά το 4-0 κόντρα στον Ελευθεριακό ήρθε το 5-0 επί των Νέων Αγίας Αννας. Στο 5’ ο Παπαστεργίου με κεφαλιά σε σέντρα του Τσαπέρου άνοιξε το σκορ, ενώ στο 8’ ο Ροδίτης στην επαναφορά έπειτα από απόκρουση του τερματοφύλακα Βλιώρα σε σουτ του Παπαστεργίου έκανε το 2-0.

Το 3-0 έγινε από τον Παπαστεργίου στο 58’ με σουτ μέσα από την περιοχή, για να έρθουν στο 65’ ο Μωυσίδης και στο 84’ ο Σαράτσης να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΝΕΟΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 5-0

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Κρανιάς, Γκέρτσος (40’ λ. τρ. Χρηστίδης), Κατσίφας, Τσαπέρος (75’ Καρμαγάλος), Χρυσάνθης, Ιωαν. Κέκιας, Τσιαντής (65’ Μάρκος), Ροδίτης (65’ Τιμπλαλέξης), Μωυσίδης (75’ Σαράτσης), Παπαστεργίου

ΝΕΟΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Βλιώρας, Γεωργιτζίκης, Σιδέρης, Στάμος, Κόκκαλης, Παπαδήμος (70’ Δράκος), Χαμζάι, Καφετζή (70’ Κόπο), Μουλαλίου, Μάρκου (25’ Κοντογεωργίου, 70’ Καραγιαννόπουλος), Νικούδης

Νέο διπλό ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος μετά την εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στους Νέους Αθλητές Νίκης, «έσπασε» άλλη μία έδρα, αυτή της Σκοπέλου, την οποία νίκησε με 2-4.

Το 0-1 έγινε με εκτέλεση του Λυρίτση σε κεφαλιά-πάσα του Καπάκη, ο οποίος έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 48’, λίγο μετά την ισοφάριση στο 46’ του Σένκο με διαγώνιο σουτ

Ο Συνοδινός στο 60’ στο τετ-α-τετ ήταν εύστοχος περνώντας την μπάλα πάνω από τον πεσμένο Χατζηαντωνίου για το 2-2, για να έρθει στο 63’ ο Καπάκης με πέναλτι, που κέρδισε ο Μαρτσέλο, να γράψει το 2-3. Το τελικό 2-4 έγινε με γκολ του Κιπτίου, που πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Παλαιολόγου.

Οι γηπεδούχοι θεωρούν πολύ αυστηρό το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι τονίζουν ότι με τέτοιους διαιτητές ανεβαίνει το επίπεδο της διαιτησίας.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-4

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Παλαιολόγος, Ζάνι (52’ Χυσάι), Μπακόπουλος, Ν. Καραθανάσης, Ν. Παναγιώτου, Κερμελής, Γεωργίου, Δαλακιάρης, Σένκο, Μελαχροινάκης (35’ Τσουπαρέλος), Συνοδινός

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χατζηαντωνίου, Τάρε (60’ Λ. Στεργίου), Σταμάτης, Γιαλίδης, Μπεργκέ, Δ. Φώτου, Μαρτσέλο, Κριτσίνης, Καπάκης, Λυρίτσης, Βαρβέκης (46’ Κιπτίου)

«Σεφτέ» για Ελευθεριακό

Πρώτη νίκη και πρώτοι βαθμοί για τον Ελευθεριακό, που επικράτησε του Πηλέα με 2-0. Στο 65’ ο Λάιος με κεφαλιά μετά το φάουλ του Λάμπρου Τσιώλη έκανε το 1-0, για να έρθει στο 82’ με νέα κεφαλιά ο Κωστής σε κόρνερ του Πριτσίνη να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Το ματς άρχισε με ευθύνη των διαιτητών, που προσήλθαν καθυστερημένα στο γήπεδο, με μισή ώρα καθυστέρηση, κάτι που προκάλεσε δικαιολογημένα παράπονα και από τις δύο ομάδες, ενώ υπήρχε και αλλαγή του ενός βοηθού. Μάλιστα, οι διαιτητές ήθελαν το ματς να ξεκινήσει στις 18.00, αλλά και οι δύο ομάδες απείλησαν με αποχώρηση σ’ αυτήν την περίπτωση.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ-ΠΗΛΕΑΣ 2-0

ΠΗΛΕΑΣ: Κωτούλας, Γούσιας, Κόπανος, Δεδούσης (80’ λ.τ. Μπάτης), Μπαρμπαγεωργόπουλος, Ζαχείλας, Χατζηβασιλείου, Σαραφίδης, Ζουλένκο, Ντούλας (65’ Τσακμακάς), Ζούκας

ΑΕ Διμηνίου-Ιάσων ΑΜ 0-3 ά.α.

Β’ ΕΠΣΘ-Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής

Χέρι-χέρι πάνε Ανθιμος Γαζής και Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, που αναμετρήθηκαν στη Γατζέα και ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, χάνοντας έτσι αμφότεροι το απόλυτο.

Στο 7’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κουλάκογλου, που σκόραρε με προβολή, ενώ είχαν και δοκάρια με τους Κίτσα στο 18’, Κουλάκογλου στο 75’ και Αργύρη Δημόπουλο στο 83’. Για τον Κένταυρο ισοφάρισε στο 65’ ο Γ. Ζούζουλας, που εκτέλεσε σωστά στο δεύτερο δοκάρι μετά την μπαλιά του Πότσκα από αριστερά, ενώ το πλασέ του Τζήκα στο 83’ πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Να τονιστεί ότι ο Κένταυρος ευχαριστεί για τη φιλοξενία τον Ανθιμο Γαζή.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π. 1-1

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Μπιλιτσάκης, Αγγ. Χασιώτης, Νικολός, Μαρούγκας (57’ λ. τ. Κυριάκης), Βούλγαρης, Κουλάκογλου, Γκέκας (70’ Καράι), Κίτσας, Κατσαρός, Πασχαλόπουλος (45’ Αργ. Δημόπουλος)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Κολοβός, Τσέλα (75’ Μαγγασιανός), Σέτι, Τσιργής (35’ λ.τ. Κ. Σεφέρι), Τζήκας (75’ Λιάτζουρας), Λαμπαδάρης, Ζοτκάι, Β. Γώγος, Α. Σεφέρι (50’ Γ. Ζούζουλας), Πότσκα, Θεοφ. Γώγος (75’ Νιτσάι)

3X3 η Ενωση Λεχωνίων/Νηλέα

Τρία ματς με ισάριθμες νίκες για την Ενωση Λεχωνίων/Νηλέα, μετά το υπέρ της 2-1 κόντρα στις Μικροθήβες.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 6’ με κεφαλιά του Ιντζόλγου από μπαλιά του Κουβαρά και το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομάριο Καλέμι, αλλά η ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη βρήκε και πάλι τη λύση στο 75’ με τον Λιάκο, που πλάσαρε σωστά σε τετ-α-τετ, με την ασίστ να χρεώνεται στον Αράμπογλου. Δευτερόλεπτα πριν στην απέναντι εστία ο Παπαγεωργίου είχε βρεθεί κοντά στο 1-2 για τις Μικροθήβες, που κατέβηκαν με 13 παίκτες.

ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ-ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ 2-1

ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑΣ: Βιζάνι, Σταμπούλογλου, Πάγια, Τσουμάνης, Ιντζόγλου, Αράμπογλου, Γκογκινούδης (70’ Δαρής), Μπικοράρος (70’ Μαλούσι), Χατζηκώστας (65’ Λιάκος), Κουβαράς (65’ Σκατζούρης), Αδάμος (46’ Μακρής)

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χρ. Λανάι, Γκόλιας (76’ Μπασδάνης), Κουφαλιδάκης, Παπανίκος, Αλ. Λανάι, Παπαγεωργίου, Νιφόρος, Ρ. Καλέμι, Ν. Βέτσικας, Ν. Καλέμι, Γ. Βέτσικας (7’ λ. τ. Γκαραβέλας)

Δεύτερο σερί τρίποντο

για Απόλλωνα Καναλίων

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πρώτη στην έδρα του για τον Απόλλωνα Καναλίων, που επιβλήθηκε άνετα με 4-0 του ΑΟ Ανω Λεχωνίων.

Ο Νούλας στο πρώτο του ματς μετά την επιστροφή του από τον Θησέα στο 9’ άνοιξε το σκορ, περνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα,, ενώ στο 38’ ο Ζήσης με κεφαλιά σε φάουλ του Καράνταγλη σημείωσε το 2-0. Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Νούλα στο 63’ για το 3-0 με τον ίδιο τρόπο με ασίστ του Δουλά, που έκανε φοβερή ατομική προσπάθεια, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπαλούλης με σουτ στο παραθυράκι στο 70’.

Καλά είναι στην υγεία τους δύο παίκτες των φιλοξενούμενων που τραυματίστηκαν. Συγκεκριμένα σε σύγκρουση στο 69’ του γκολκήπερ Γώγου με τον συμπαίκτη του Χατζή, ο δεύτερος χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν δύο ράμματα, ενώ ο Γώγος έσπασε το δόντι και είχε ένα σχίσιμο στο χείλος, αλλά συνέχισε να παίζει. Μετά το ματς εμφάνισε απώλεια μνήμης, αλλά επανήλθε γρήγορα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ-ΑΟ ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΩΝ 4-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: Πρωτούλης, Μιμίνης (80’ Παπαπαναγιώτου), Μούτσα, Ζήσης, Καραγιάννης, Καράνταγλης, Δουλάς, Ψαθάς (66’ Βαγιόπουλος), Νούλας, Ανδρέου, Μπαλούλης (81’ Τσιάντος)

ΑΟ ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΩΝ: Γώγος, Αναστασίου, Παχιός, Χατζής (69’ λ. τ. Χαρ. Παπαδόπουλος), Νταφόπουλος (46’ Αντωνόπουλος, 71’ Γκατζιούρας), Ξενάκης, Τσιακτίρης, Νικηφορίδης (50’ λ.τ. Ν. Ραφτόπουλος), Καραγιάννης, Κ. Σαρηγιάννης (60’ λ.τ. Σ. Φλώρος), Παπαδημητρόπουλος

Αχιλλέας-Χλόη αναβολή

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. Ιάσων Α.Μ. 12
  2. Α.ΠΟ.Β 9
  3. Πανιώνιος 9
  4. Μαγνησιακός 7
  5. Σκόπελος 7
  6. Νέοι Αγίας Αννας 6
  7. Ν.Α. Νίκης 4
  8. Ελευθεριακός 3
  9. Πηλέας 1
  10. Α.Ε. Διμηνίου –

Επόμενη (5η)

Νέοι Αγίας Αννας-Ιάσων ΑΜ

ΑΠΟΒ-Σκόπελος

Πηλέας-Μαγνησιακός

ΝΑ Νίκης-ΑΕ Διμηνίου

Πανιώνιος-Ελευθεριακός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. Ανθιμος Γαζής 10
  2. Κένταυρος Ν.Π. 10
  3. Ε.Λ. Νηλέας 9
  4. Αθλος Αλμυρού 6
  5. Απόλλων Καναλίων 6
  6. Μικροθήβες 3
  7. Χλόη 0
  8. ΑΟ Ανω Λεχωνίων 0
  9. Αχιλλέας Αχιλλείου 0

*Ρεπό έχουν κάνει Αθλος, Μικροθήβες, Ε.Λ. Νηλέας και Αχιλλέας, ενώ ένα ματς λιγότερο έχουν Αχιλλέας και Χλόη.

Επόμενη (5η)

Χλόη-Άνω Λεχώνια

Μικροθήβες-Αχιλλέας Αχ.

Κένταυρος ΝΠ-Απόλλων Καναλίων

Αθλος-ΕΛ Νηλέας

Ρεπό: Ανθ. Γαζής

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου