ΤΟΠΙΚΑ

Πρόκριση για τον Μαγνησιακό

πρόκριση-για-τον-μαγνησιακό-328279

Στους 16 του Κυπέλλου ΕΠΣΘ προκρίθηκε ο Μαγνησιακός, καθώς επιβλήθηκε στο Π. Μαγουλάς των Νέων Αθλητών Νίκης με 0-2, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν και τη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα στο γήπεδό τους στο πρωτάθλημα από τον ίδιο αντίπαλο.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Στο 50’ ο Κατσίφας ήταν αυτός που με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους στη συνέχεια να μην μπορούν να γίνουν απειλητικοί, για να φτάσουν στην ισοφάριση, έχοντας και την αισθητή απουσία του Γκινίδη στην επίθεση. Εξαίρεση ήταν ένα σουτ του Πέτρου στο 83’ που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ο Μαγνησιακός, που ήλεγχε άνετα το ματς και είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Γ. Κέκια στο 75’, βρήκε και ένα δεύτερο τέρμα στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, με τον διαιτητή Γ. Τασιόπουλο να σφυρίζει αμέσως μετά τη λήξη. Ο Ίμπρα έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα Κοντοβά, αλλά σιγούρεψε το γκολ, «σπάζοντας» την μπάλα για τον Παπαστεργίου, που σε κενή εστία πλάσαρε σωστά για το τελικό 0-2. Μάλιστα, δεν πανηγύρισε το γκολ, αφού υπήρξε πολλά χρόνια παίκτης των Νέων Αθλητών Νίκης.

Ο Μαγνησιακός θα αγωνιστεί στη φάση των 16 ως γηπεδούχος με τον Πύρασο.

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ (Σπυριδάκης): Κοντοβάς, Αγκόλι (25’ λ. τρ. Μπούργος), Αλεξάνδρου (55’ Κόπανος), Συρταριώτης, Δεμερτζής, Αναγνώστου, Μουλαϊμέρι (80’ Βαλουξής), Στεργιόπουλος, Κοσμίδης (80’ Σπυριδάκης), Πέτρου, Γιοβάνης

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θεοδώρου): Γρηγοριάδης, Δ. Κέκιας, Κρανιάς, Τιμπλαλέξης (40’ λ. τρ. Ίμπρα), Τσαπέρος, Κατσίφας, Χρηστίδης, Τσιαντής (55’ Γιαννούκος), Παπαστεργίου, Μωυσίδης, Γ. Κέκιας

Ο Παπαστεργίου είναι έτοιμος να κάνει το 0-2

… και αμέσως μετά το γκολ κάνει χαρακτηριστικό νόημα ότι δε θέλει να πανηγυρίσει

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου