ΤΟΠΙΚΟ

Το απόλυτο με πρωταγωνιστή τον Παπαδημητρίου η Αγία Αννα

το-απόλυτο-με-πρωταγωνιστή-τον-παπαδη-333403

Η Αγία Αννα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής για τον Α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, κερδίζοντας με 3-2 τον Σαρακηνό, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιάσονα Παπαδημητρίου, που σκόραρε τρεις φορές, ενώ ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσαν οι φιλοξενούμενοι. Αναλυτικά τα παιχνίδια στους δύο ομίλους της Α’ ΕΠΣΘ:

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Α’ ΕΠΣΘ-Α’ όμιλος

Ντέρμπι με τα όλα του

Ο Ιάσονας Παπαδημητρίου, ήταν αυτός που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για την ομάδα της Αγίας Αννας, η οποία επιβλήθηκε με 3-2 του Σαρακηνού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με πολύ ωραίο πλασέ στην κίνηση από τον Αραμπατζή, μετά από σέντρα του Γιοβάνη, με τους γηπεδούχους να «απαντούν» με πέναλτι που κέρδισε ο Σέττος στο 34’. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδημητρίου, ο Κοντογιάννης απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο 27χρονος επιθετικός πέτυχε το 1-1, μέσα σε έντονες αντιδράσεις των φιλοξενούμενων στον διαιτητή Γραββάνη. Μετά από τέσσερα λεπτά ο Παπαδημητρίου εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας και σκόραρε ξανά, κάνοντας το 2-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, η είσοδος του Αντωνίου βοήθησε επιθετικά την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη, με τον πρώτο να κερδίζει πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Καλαμάτας, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αϊντίνι, αλλά στην επαναφορά ο Γιοβάνης ισοφάρισε σε 2-2 στο 66’.

Με το φως των προβολέων πλέον οι δύο ομάδες πάσχιζαν για ένα τρίτο τέρμα, με τον Βαλωτή να βλέπει την προσπάθεια του να περνά μόλις άουτ στο 81’. Aντί για το 2-3 ήρθε το 3-2, με τον Παπαδημητρίου να κρύβει την μπάλα φεύγοντας σε αντεπίθεση, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 84’, κι ενώ ένα λεπτό νωρίτερα δοκάρι είχε ο Καλαμίδας σε σέντρα-σουτ από τα αριστερά. Με τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών της Αγίας Αννας να ακολουθούν, Καλαμίδας και Χάνος αποβλήθηκαν με κόκκινη μετά από διαπληκτισμό.

Χθες, σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας προχώρησε ο Σαρακηνός αναφέροντας: «Η διοίκηση του Α.Σ. ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ θέλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν μέσα στο γήπεδο στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την Αγία Αννα.

Αν μια ομάδα έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς, αυτή ήταν η ομάδα μας και φάνηκε σε όλον τον κόσμο που υπήρχε στο γήπεδο. Ομως φαίνεται ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, κύριος Γραββάνης, είχε άλλη άποψη! Ενώ η ομάδα μας προηγούταν 0-1 και το ματς κυλούσε ομαλά, ο κ. Γραββάνης εφηύρε ανύπαρκτο πέναλτι που ούτε οι αντίπαλοι δεν το περίμεναν φέρνοντας έτσι το ματς στα ίσια, ενώ παράλληλα δημιούργησε αναταραχή και εκνευρισμό στην ομάδα μας, με αποτέλεσμα να χάσουν οι παίχτες μας την απόλυτη συγκέντρωση που είχαν μέχρι εκείνη την ώρα στο ματς.

Βέβαια, και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες να πάρει τους τρεις βαθμούς, για να φτάσουμε στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και δεχθήκαμε το τέρμα (3-2).

Εκεί ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας έκανε άσεμνη χειρονομία και μίλησε άσχημα προς τους παίκτες μας, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη. Από το πουθενά, ο κύριος Γραββάνης απέβαλε εκτός από τον παίκτη της Αγίας Αννας, όπως έπρεπε, και τον αρχηγό της ομάδας μας!

Ως Α.Σ. ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ το μόνο που έχουμε να πούμε για τον κύριο Γραββάνη είναι κρίμα, ειδικά από τη στιγμή που θέλει να προχωρήσει στον χώρο της διαιτησίας και να φτάσει να διευθύνει κάποια μέρα αγώνες Super League!

Από πλευράς μας, τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο της Αγίας Αννας για τη φιλοξενία και δεσμευόμαστε για ανάλογη ανταπόδοση στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, με τον καλύτερο τρόπο, όπως αρμόζει στον αντίπαλό μας».

Αγία Αννα-Σαρακηνός 3-2

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Στεργίου, Παπαδήμος (71’ Καλαμίδας), Ζαρίφης, Χατζημητροφάνης, Βέργος, Κορέτα (65’ Τζοβάρας), Πετράκος, Παπαδημητρίου, Τσιουρέλης (46’ Ματθαίου), Σέττος (65’ Τσελεπής, 76’ λ.τρ. Νιαώτης).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Γιοβάνης, Τριανταφύλλου, Ράπτης (86’ Γκλαβίνης), Χάνος, Δημόπουλος (56’ Αντωνίου), Καλαμάτας, Βαλωτής, Αραμπατζής, Μαυρίδης (46’ Θεοχάρης, 86’ Καλλιακούδας).

Δεύτερη η Ακρόπολη

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Ακρόπολη, κερδίζοντας με 2-1 την ΑΕ 2002. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου άνοιξε το σκορ στο 4’ με πέναλτι του Παγώνη, αλλά ο Παρίσης ισοφάρισε σε 1-1 μετά από έξι λεπτά.

Τελικά ο Παγώνης σκόραρε και πάλι για το τελικό 2-1 στο 65’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πασιά. Για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Παρίση, διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Ακρόπολη-ΑΕ 2002 2-1

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Κ. Κολυμήτρας, Τ. Κολυμήτρας, Στρούγγης, Στεργιόπουλος (60’ Πιτσάβας), Β. Σταυραντώνης (60’ Μ. Τσουκάλης), Γκάγκας, Κ. Σταυραντώνης (60’ Βαρελόπουλος), Πασιάς, Γαβρ. Τσουκάλης, Παγώνης

ΑΕ 2002: Σαρρής, Βερντόβα, Β. Γαλάνης, Δήμτσας (60’ Σαραντόπουλος), Σφέτσιος, Βεργοζήσης, Παρίσης, Καλαϊτζίδης, Κωστούλας (78 Μπόρια), Στουμποβίκος, Σιαμέτης.

Οπως και πέρυσι

Οπως και πέρυσι ο Τοξότης κέρδισε με 2-0 την Αγία Παρασκευή στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, όπου ο Δενελάβας πέτυχε το 1-0 στο 28’ μετά από ενέργεια του Παναγιώτου από τα αριστερά, βγάζοντας τον έμπειρο φορ σε θέση τετ-α-τετ, για να πλασάρει τον Καγιάννη.

Το 2-0 σημείωσε ο Μπραχόλι με πανομοιότυπο τρόπο έπειτα από ατομική ενέργεια στο 63’.

Τοξότης-Αγία Παρασκευή 2-0

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Ακριβούσης (65’ Χλωρός), Παναγιώτου, Νταγκούλης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Μπραχόλι (88’ Γερανίκης), Κωνσταντάκος, Δενελάβας (75’ Γιαννακούρας), Τζίκας (65’ Δεμίρης), Μάστορας (75’ Σαρρής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καγιάννης, Ζαχόπουλος, Βαρελόπουλος (46’ Ζιάκας), Λούμπαρδος, Ντάκος, Γκέκος, Μαλακασιώτης, Πολύζος, Κοπάνας (65’ Γκουγκούλης), Νικ. Δημόπουλος (55’ Στ. Δημόπουλος), Παναγούλας

Σκιάθος-Μακρινίτσα 3-0 ά.α.

Ρεπό: Δάφνη

Α’ ΕΠΣΘ-Β’ όμιλος

Και πάλι… Ρήγας

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα με σημαντικό από βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας «διπλό» πέτυχε ο Ρήγας Φεραίος, που πέρασε με 0-3 από την έδρα του Πρωτεσίλαου και «πάτησε» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο 10ο λεπτό, με ωραίο διαγώνιο σουτ από αριστερά στην περιοχή ο Ρόκας πέτυχε το 0-1, ενώ κεφαλιά του Γάρου στο 50’ σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Σουγκάρη να σκοράρει στο 64’, σουτάροντας εκτός περιοχής για το 0-2, με τον μέσο του Ρήγα να έχει και δοκάρι στο 70’. Ο Πάσχος διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 83’ με πλασέ.

Πρωτεσίλαος–Ρήγας 0-3

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Λεϊμονής (65’ Χασιώτης), Λάμπος (65’ Αλντίν), Χολέβας, Σιαμανίκος, Σούδης, Νικογιάννης, Κ. Αλαμάνης Ι (60’ Κλίντον), Παπαδόπουλος, Κ. Αλαμάνης ΙΙ, Τσιαούσης.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος, Βουραζέρης, Δίντσης, Σταματίου, Ρόκας (72’ Χότζα), Γάρος (62’ Φούκης), Βλιώρας (85’ Χασάπης), Καραγιάννης (62’ Πάσχος), Σουγκάρης, Παπαδανιήλ (46’ Γουτούλης).

Πρώτο διπλό για ΓΣΑ

Την πρώτη νίκη εκτός έδρας πέτυχε ο ΓΣ Αλμυρού, κερδίζοντας τον Διαγόρα με 2-1 στο Στεφανοβίκειο. Για την ομάδα του Κώστα Ρέππου, ο Παναγιώτης Κοντοβάς πέτυχε το 0-1 στο 4’ με εκτέλεση φάουλ και το 0-2 ήρθε στο 44’ με τον νεαρό Χριστοφορίδη με ατομική ενέργεια. Ο Διαγόρας μείωσε στο τελικό 1-2 με πέναλτι του Καρατζιόλη.

Διαγόρας-ΓΣ Αλμυρού 1-2

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βλαχόπουλος, Μεϊντάνης, Κουζιώκας, Σουλακούδης, Ακρίβος, Καρατζιόλης, Τζέκας (80’ Λουφόπουλος), Κ. Καραπλιάγκος, Γαλάνης, Κωνσταντέλος, Μπόλκας.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης, Τσαγιανίδης, Αράπης, Τσιάτσιος, Τσάμης, Χριστοφορίδης (50’ Μπένος), Τετριμίδας (46’ Ζαντιώτης), Κλουκουτάρας (90’ Μπαράκου), Κοντοβάς, Γκάμπας (80’ Ζήκος).

Μεγάλο διπλό στον Ριζόμυλο

Με 4-1 πέρασε από τον Ριζόμυλο ο Αίαντας Σούρπης, φθάνοντας έτσι τους 10 βαθμούς και τον Ρήγα στην κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ μετά από σέντρα – σουτ του Αραπίτσα στο 25’ και με 0-2 στο 33’ με κεφαλιά του Ράπτη.

Ο Κατσαβριάς πέτυχε στο 59’ το 0-3 μετά από ασίστ του Τσόγκα, που έκανε ντεμπούτο και ο ίδιος «σέρβιρε» το 0-4 στον Χειλά στο 66’. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο 14χρονος Κώστας Σεσκλιώτης.

Αστέρας-Αίας 1-4

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ξανθάς, Αποστολίδης, Λουφόπουλος, Τ. Σεσκλιώτης (70’ Χαλκίδης), Μαρούφ, Ξηρομερίτης, Χαλιμούρδας (80’ Πρίντζος), Βέργος, Σταΐδης (75’ Κ. Σεσκλιώτης), Π. Αποστολίδης.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Χουλιαράς, Παπανικολόπουλος (50’ Κωστούλας), Τσάμης, Γ. Ξηροκώστας, Βούλγαρης (69’ Μπάκος), Ράπτης (69’ Γκιόκα), Μπιρτσάι (11’ Κ. Κατσαβριάς), Αραπίτσας (50’ Τσόγκας), Θ. Κατσαβριάς, Χειλάς.

Πρώτος βαθμός για Μυρμηδόνες

Τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Μυρμηδόνες κόντρα στην Αγχίαλο, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα εκτός από γκολ κι έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, μιας και στο 40’ αποβλήθηκε ο Προβιάς, που ανέτρεψε τον Χριστοδουλόπουλο σε αντεπίθεση, ενώ κόκκινη βγήκε και για τον Μάντζαρη των γηπεδούχων στο 86’ μετά από διαπληκτισμό.

Μυρμιδόνες-Αγχίαλος 0-0

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Γκόγκος, Τσέργας (46’ Τσεκρέζης), Νάντζιος (68’ Φ. Κολημήτρας),

Κατσαβριάς, Γ. Κοντοβάς, Μάντζαρης, Χριστοδουλόπουλος, Γ. Κολημήτρας,

Κακλιάς, Κουράκης (35’ Χρ. Κοντοβάς), Μπίνας (90’ Καλαμάς).

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Σαματάς, Λάζογλου, Κόκκαλης, Μαγιόγλου (92’ Γεωργακόπουλος),

Προβιάς, Δράγνης, Ζητούδης (61’ Αχ. Δαμάσκος), Λάμπρου, Χρ Δαμάσκος, Άλμπα,

Ζαφειρίου (46’ Κάρρος)

Ρεπό: Πύρασος

Βαθμολογία

Α’ όμιλος

  1. Aγία Αννα 12
  2. Ακρόπολη 10
  3. Τοξότης 9
  4. Σκιάθος 8
  5. Δάφνη 7
  6. Σαρακηνός 4
  7. ΑΕ 2002 3
  8. Αγία Παρασκευή 1
  9. Μακρινίτσα –

Β’ όμιλος

  1. Ρήγας Φεραίος 10
  2. Αίας Σούρπης 10
  3. Πύρασος 9
  4. ΓΣ Αλμυρού 8
  5. Πρωτεσίλαος 7
  6. ΦΘ Αγχίαλος 6
  7. Αστέρας Ριζ. 1
  8. Μυρμιδόνες 1
  9. Διαγόρας 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου