ΤΟΠΙΚΟ

ΑΣ Σαρακηνός: «Κρίμα για τον κ. Γραββάνη»

ασ-σαρακηνός-κρίμα-για-τον-κ-γραββάνη-334440

Με τον διαιτητή Γραββάνη τα έχουν στον Σαρακηνό για τις αποφάσεις του στο χθεσινό ντέρμπι με την Αγία Αννα στο Βασδέκειο, με τους «κοκκινόμαυρους» να χάνουν με 3-2. Η διοίκηση του βολιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, που έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του Α.Σ. ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ θέλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν μέσα στο γήπεδο στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την Αγία Άννα.

Αν μια ομάδα έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς, αυτή ήταν η ομάδα μας και φάνηκε σε όλον τον κόσμο που υπήρχε στο γήπεδο. Όμως φαίνεται ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, κος Γραββάνης, είχε άλλη άποψη! Ενώ η ομάδα μας προηγούταν 0-1 και το ματς κυλούσε ομαλά, ο κ. Γραββάνης εφηύρε ανύπαρκτο πέναλτι που ούτε οι αντίπαλοι δεν το περίμεναν φέρνοντας έτσι το ματς στα ίσια, ενώ παράλληλα δημιούργησε αναταραχή και εκνευρισμό στην ομάδα μας, με αποτέλεσμα να χάσουν οι παίχτες μας την απόλυτη συγκέντρωση που είχαν μέχρι εκείνη την ώρα στο ματς.

Βέβαια, και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες να πάρει τους τρεις βαθμούς, για να φτάσουμε στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και δεχθήκαμε το τέρμα (3-2).

Εκεί ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας έκανε άσεμνη χειρονομία και μίλησε άσχημα προς τους παίκτες μας, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη. Από το πουθενά, ο κος Γραββάνης απέβαλε εκτός από τον παίκτη της Αγίας Άννας, όπως έπρεπε, και τον αρχηγό της ομάδας μας!

Ως Α.Σ. ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ το μόνο που έχουμε να πούμε για τον κο Γραββάνη είναι κρίμα, ειδικά από τη στιγμή που θέλει να προχωρήσει στον χώρο της διαιτησίας και να φτάσει να διευθύνει κάποια μέρα αγώνες Super League!

Από πλευράς μας, τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο της Αγίας Άννας για τη φιλοξενία και δεσμευόμαστε για ανάλογη ανταπόδοση στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, με τον καλύτερο τρόπο, όπως αρμόζει στον αντίπαλό μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου