ΤΟΠΙΚΟ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ιάσονα Αλλης Μεριάς

ευχαριστήρια-ανακοίνωση-του-ιάσονα-α-343327

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ιάσονα Αλλης Μεριάς τονίζεται: “Το Δ.Σ του Ιάσονα Αλλης Μεριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει ΔΗΜΟΣΙΑ δύο εξαίρετους επιστήμονες, την ιατρό Κ. Μαραγκού και την ιατρό Κ. Κιουτσούκη της ΩΡΛ Κλινικής στο Νοσοκομείο Βόλου για την άμεση ανταπόκριση, διάγνωση και αντιμετώπιση στον τραυματισμό του αθλητή της ομάδος μας, Νίκου Παναγιωτίδη”.

Όπως σημειώνει η ομάδα του Ιάσονα, ο Νίκος Παναγιωτίδης τραυματίστηκε στο 13ο λεπτό του αγώνα με τον Πανιώνιο, μετά από διεκδίκηση σε εκτέλεση κόρνερ με τον αντίπαλο αμυντικό στο πρόσωπο, και πιο συγκεκριμένα υπέστη τριπλό κάταγμα στο ζυγωματικό και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και παρέμεινε μέχρι, με σκοπό τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ώστε να εξεταστεί από τον αρμόδιο χειρούργο για την περαιτέρω αντιμετώπιση της κατάστασής του.

Επίσης, τραυματισμό υπέστη και ο Χρήστος Κοτσαλής, ο οποίος, αφού πέρασε στο 55’ σαν αλλαγή σε ένα σημείο, που το παιχνίδι είχε «ανάψει» για τα καλά από πλευράς μονομαχιών, είδε το αριστερό του πόδι να κολλάει στο πλαστικό σε μια ανύποπτη φάση, την στιγμή που επιχείρησε να «κόψει» την πορεία της μπάλας στο 73’ και τραυματίστηκε στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μεταβεί και αυτός στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις. Το μέγεθος της ζημιάς δεν έχει ακόμα εκτιμηθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου