ΤΟΠΙΚΟ

Το ενδιαφέρον στα γκολ!

το-ενδιαφέρον-στα-γκολ-347632

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ και χωρίς ως τώρα να υπάρχει σαφή βαθμολογική εικόνα με 8 ομάδες να έχουν παίξει 2 αγώνες και οι άλλες 9 να έχουν αγωνιστεί σε 3 ματς!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Φθάνοντας πάντως στην 4η αγωνιστική, υπάρχουν 9 ομάδες που διατηρούν το αήττητο, 6 ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη κι ενώ 4 ομάδες δεν έχουν δεχθεί γκολ!

Στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου, υπάρχουν ενδιαφέροντες αγώνες στους δυο ομίλους, αλλά ξεχωρίζει και ένα «ιδιαίτερο» ματς στον Αλμυρό, όπου ο ΓΣΑ που είναι αήττητος αλλά δεν έχει και νίκη, θα υποδεχτεί τους Μυρμηδόνες, που είναι χωρίς βαθμό και με την χειρότερη άμυνα.

Το ματς έχει σημασία και από το γεγονός ότι ο ΓΣ Αλμυρού είναι η μόνη ομάδα στην Α’ Κατηγορία, που δεν έχει πετύχει και δεν έχει δεχθεί γκολ (0-0 και τα δυο παιχνίδια του), ενώ ο αυριανός του αντίπαλος έχει δεχτεί 19 γκολ σε τρία ματς!

Αύριο Σάββατο στον Α’ Όμιλο η Αγία Άννα με μόλις ένα ματς και 6 βαθμούς και με απαραβίαστη την εστία της παίζει στην Αγία Παρασκευή, που δεν έχει νίκη ….και στον Β’ όμιλο εκτός από το ματς του Αλμυρού υπάρχει ματς μεταξύ αήττητων ομάδων (Πύρασος – Πρωτεσίλαος) με την ομάδα της Αγχιάλου που θα αγωνιστεί στη Νέα Ιωνία, να μην έχει δεχτεί γκολ, όπως και ο Αίας που με μια νίκη μια ισοπαλία κι ένα ρεπό θα υποδεχθεί τον χωρίς βαθμό Διαγόρα.

Η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία είναι αυτή του Ρήγα Φεραίου με 11 γκολ (και έχοντας ματς λιγότερο), ενώ στους σκόρερ προηγείται με 5 γκολ ο Ηλίας Βλάχος (Πύρασος) ακολουθεί με 4 ο Δημήτρης Αγροκώστας (Ρήγας) και 3 γκολ έχουν πετύχει οι Γιώργος Τάσσου(Σκιάθος) και Δημήτρης Γάρος (Ρήγας).

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία έχει ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Γηπ. Αγ. Παρασκευής 16:00:

Αγία Παρασκευή – Αγία Άννα

Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Γηπ. «Βασδέκειο» 10:30:

Δάφνη – Ακρόπολη

Γηπ. Σαρακηνού 11:30:

Σαρακηνός – Σκιάθος

ΑΕ 2002 – Μακρινίτσα 3-0 α.α.

Ρεπό: Τοξότης

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Γηπ. Παντελής Μαγουλάς 16:00:

Πύρασος – Πρωτεσίλαος

Γηπ. Πλατάνου 16:00:

Αίας – Διαγόρας

Γηπ. Αλμυρού 16:00:

ΓΣ Αλμυρού – Μυρμιδόνες

Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Γηπ. Βελεστίνου 16:00:

Ρήγας Φεραίος – ΦΘ Αγχίαλος

ΡΕΠΟ: Αστέρας Ριζομύλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου