ΤΟΠΙΚΟ

Ενα 0-0 που αδίκησε και τους δύο

ενα-0-0-που-αδίκησε-και-τους-δύο-353081

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ χαρακτηρίστηκε από πολλούς αυτό ανάμεσα στον ριζικά ανανεωμένο ΓΣ Αλμυρού και τον Αίαντα Σούρπης, που ήταν και το μοναδικό που δεν είχε γκολ, με τις προσπάθειες των δύο ομάδων να σφραγίζει η λευκή ισοπαλία, κάτι που αδικεί αμφότερες.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Το τελικό 0-0 στο Εθνικό Στάδιο «Αθ. Ραγάζος» έφερε τους γηπεδούχους στους δύο πόντους με δύο λευκές ισοπαλίες και τον Αίαντα στους τέσσερις, με τους δύο αντιπάλους να έχουν κάνει και το ρεπό τους, έχοντας έτσι ματς λιγότερο.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ζήτησε την άποψη των δύο προπονητών για το προχθεσινό παιχνίδι, με τον Κώστα Ρέππο του Γ.Σ. Αλμυρού να υποστηρίζει ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αφού η ομάδα του ανέβηκε πολύ στην επανάληψη και είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, ενώ ο Μιχάλης Ανδρωνάς του Αίαντα Σούρπης τόνισε ότι τις κλασικές ευκαιρίες τις είχαν οι παίκτες του και πως αν είχε γίνει το 0-1, τότε θα είχαν πάρει και το τρίποντο.

Ρέππος: «Μπορούσε

να λήξει 2-2 ή 3-3»

Συγκεκριμένα ο κ. Ρέππος ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Αίας και είχε κάποιες κλασικές ευκαιρίες, ειδικά από το 40’ έως το 45’, που οι παίκτες μου έχασαν κάπως την αυτοσυγκέντρωσή τους. Εμείς διαθέτουμε μία νεανική ομάδα με λίγες εξαιρέσεις, ενώ ο Αίας έχει μία έμπειρη ομάδα και ίσως γι’ αυτό φοβηθήκαμε στο πρώτο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση η εικόνα μας με το πρώτο και ήμασταν πολύ καλύτεροι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και η ομάδα έβγαλε πάθος και ένταση και έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτό το διαπίστωσε ο κόσμος που είδε το ματς. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, γιατί στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος ο Αίας και στο δεύτερο ο Αλμυρός.

Εγώ είχα 13 διαθέσιμους παίκτες και απ’ αυτούς μας φεύγει ο Δήμου για φοιτητής στην Καλαμάτα. Όμως, θα πάρουμε τέσσερις παίκτες, για να γεμίσουμε το ρόστερ και θα γυρίσουν ο Μπαράκου με τον Δρόσο, που μας έλειπαν, ενώ περιμένουμε να βγει και το δελτίο του Ντόντα.

Παρά τα προβλήματα, σε δύο παιχνίδια τα παιδιά ήταν πολύ καλά. Και με τον Αίαντα, στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλή μπάλα και έβγαλαν τσαμπουκά. Αντικειμενικά η ισοπαλία ήταν δίκαιη, χάσαμε και οι δύο πολλές ευκαιρίες. Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι και μόνο το γκολ έλειπε. Και οι δύο τερματοφύλακες ήταν σε πολύ καλή μέρα και θα μπορούσε να λήξει ο αγώνας 2-2 ή 3-3. Κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο και ότι ξεμπλοκάραμε αυτό το διάστημα».

Για το γκολ που δεν έχει έρθει σε δύο ματς: «Δε με απασχολεί τόσο αυτό. Με ικανοποιεί ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ με ομάδες, όπως ο Αίας, γιατί έχει πολύ καλή επίθεση και είναι μεγάλη υπόθεση το μηδέν απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Το γκολ μπροστά θα έρθει, γιατί δημιουργούμε φάσεις και με ωραίους συνδυασμούς και έχουμε παίκτες να σκοράρουν. Αν μπει και ο Ντόντα και έρθει και ένας αριστερός μπακ, που έχουμε κλείσει, θα δέσει πιο πολύ η άμυνα, Με ενδιαφέρει να είμαστε δυνατοί μεσοαμυντικά».

Για τον στόχο του Γυμναστικού φέτος: «Ο στόχος είναι με τέτοια ανανέωση που έγινε, με την αλλαγή όλου σχεδόν του ρόστερ και με τα προβλήματα στην προετοιμασία, να βγούμε στην τετράδα του ομίλου μας και να παίξουμε στα πλέι οφ. Τώρα η ομάδα «μαζεύεται» και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Βλέπω ότι τα παιδιά έχουν μεγάλη θέληση και με τον Αίαντα ήταν ένα δυνατό τεστ».

Ανδρωνάς: «Αν είχαμε

προηγηθεί, θα κερδίζαμε»

Από τη μεριά του ο Μιχάλης Ανδρωνάς επισήμανε: «Μπήκαμε από την αρχή να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Είχαμε ένα πλάνο παιχνιδιού και θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και δημιουργήσαμε τρεις-τέσσερις κλασικές ευκαιρίες. Είχαμε χαμένα τετ-α-τετ και πολλά σουτ από το ύψος της περιοχής και κεφαλιά στο δοκάρι, εν αντιθέσει με τον αντίπαλο που δεν μας απείλησε καθόλου.

Αν είχαμε προηγηθεί με ένα καθαρό σκορ 0-2, θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι στη συνέχεια και θα είχε γείρει η πλάστιγγα υπέρ μας.

Στο δεύτερο μέρος, επειδή ζητούσαμε τους τρεις βαθμούς, ανοιχτήκαμε ακόμη περισσότερο, για να μπορέσουμε να πετύχουμε το γκολ και ο Αλμυρός βρήκε κάποιες αντεπιθέσεις και μας έκανε δυο-τρεις καλές ευκαιρίες, που προήλθαν από λάθη της άμυνάς μας. Στο τελευταίο τέταρτο είχαμε τον Αλμυρό μέσα στο τέρμα και χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες. Είχαμε πιο κλασικές φάσεις από τον αντίπαλο και αν προηγούμασταν , θα παίρναμε και τους τρεις βαθμούς».

Για το αν η ομάδα του έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο: «Ακόμη η ομάδα δεν έχει παρουσιαστεί στο γήπεδο, όπως τη θέλω. Ενώ βγάζουμε κάποια πράγματα που ζητάω, θέλω να έχουμε περισσότερη διάρκεια και να τελειώνουμε καλύτερα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, μετουσιώνοντάς τες σε γκολ. Ίσως να μη βοηθά ότι κάνουμε προπονήσεις σε μικρό χώρο, στο βοηθητικό του Εθνικού Σταδίου Αλμυρού. Πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι εκεί θα κάνουμε προπονήσεις για μεγάλο διάστημα».

Να σημειωθεί ότι ο Αίας προσπαθεί να αποκτήσει δύο παίκτες, έναν στόπερ και έναν κεντρικό χαφ, αλλά και να μη γίνει αυτό, υπάρχει η διάθεση να δοθεί, αν χρειαστεί, χρόνος συμμετοχής σε νεαρότερους παίκτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου