Πετυχημένη η εκδήλωση των Βολιωτών διαιτητών

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-16, 14:26:04
Πετυχημένη  η εκδήλωση των Βολιωτών διαιτητών

Πραγματοποιήθηκε την10/3/12 η ετήσια Χοροεσπερίδα των Διαιτητών της ΕΠΣ Θεσσαλίας στο κέντρο "ΓΙΑΝΚΑ" και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Σε ένα κατάμεστο κέντρο από Διαιτητές, Παράγοντες, Σωματεία και φίλους των Διαιτητών παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. και Πρόεδρος της ΤΕΔ κ. Τάσος Μπατζιάκας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Κώστας Λάζος, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Κουτίνας και ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιώργος Ζούκας. Επίσης παρευρέθηκε και το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΟ και μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΘ κ. Αντώνης Ακτσιαλής. Επίσης τίμησε με την παρουσία του ο Δκτής του 521 ΤΠΝ Ανχης κ. Δημήτρης Δρόσος. Ακόμα στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ και πολλά σωματεία της περιοχής όπως ΑΣ Βόλος 2004, Εθνικός Βόλου, Πρωτεσίλαος, Άρης Μελ., Διαγόρας, Μικροθήβες.

Στην εκδήλωση οι Διαιτητές της Ε.Π.Σ.Θ. τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του, την συνεργασία και την αγάπη του προς τους Διαιτητές, τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Θ. και Πρόεδρο της ΤΕΔ κ. Τάσο Μπατζιάκα. Απονέμοντας την πλακέτα ο Αρχιδιαιτητής κ. Σπύρος Κανούλης έμπλεξε το εγκώμιο του κ. Μπατζιάκα για την άψογη συνεργασία, την προσφορά, το ήθος και την αγάπη του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Θ. και Προέδρου της ΤΕΔ προς τους Διαιτητές αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο κ. Τάσος Μπατζιάκας για την άνοδο, την πρόοδο και την βελτίωση της Διαιτησίας.

Ακολούθησε η διασκέδαση, ο χορός και η λαχειοφόρος αγορά. Για την λαχειοφόρο αγορά ο Διαιτητής FIFA και Super League κ. Ηλίας Σπάθας προσέφερε (και κληρώθηκαν) δύο (2) δίκλινα δωμάτια για δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο του ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ στα Τρίκαλα Κορινθίας. Τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν ο Δκτής του 521 ΤΠΝ Ανχης κ. Δημήτρης Δρόσος και ο Πρόεδρος του ΑΣ Βόλος 2004 κ. Κλόντζας Δημ, οι οποίοι όμως προσέφεραν τα παραπάνω δώρα στον Αρχιδιαιτητή κ. Σπύρο Κανούλη προκειμένου να τα κληρώσει ανάμεσα στους Διαιτητές.

Ε.Π.Σ.Θ., Διαιτητές, Παράγοντες, Σωματεία και φίλοι διασκέδασαν όλοι μαζί σε ένα θαυμάσιο χώρο και το κέφι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Η ΤΕΔ και οι Διαιτητές της Ε.Π.Σ.Θ. ευχαριστούν δημόσια τον Διαιτητή FIFA και Super League και φίλο των Διαιτητών της Ε.Π.Σ.Θ. κ. Ηλία Σπάθα για την προσφορά του και του εύχονται υγεία και πάντα επιτυχίες Διαιτητικές και επαγγελματικές.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=