ΤΟΠΙΚΟ

Το «ευχαριστώ» του ΑΟ Σκιάθου στους φιλάθλους  

το-ευχαριστώ-του-αο-σκιάθου-στους-φι-377537

Το ανακαινισμένο γήπεδο της Σκιάθου υποδέχθηκε στον αγώνα της τοπικής ομάδας με τη Δάφνη την περασμένη Κυριακή το φίλαθλο κοινό του νησιού, που έκανε αισθητή την παρουσία του. Γι’ αυτό και η διοίκηση του ΑΟ Σκιάθου εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών δυναμικά στις κερκίδες του ανακαινισμένου μας γηπέδου την Κυριακή 3 Οκτώβρη, στηρίζοντας την ομάδα μας στον πρώτο αγώνα εντός έδρας της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ για τη φετινή σεζόν.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19, ο ΑΟ Σκιάθου με προπονητή τον Βασίλη Μυγδαλάκη φιλοξένησε τη Δάφνη Βόλου σε ένα ματς ανατροπών, που έληξε με ισοπαλία 2-2.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αγωνιστική χρονιά, με όλες τις συμμετέχουσες ομάδες να προσφέρουν θέαμα και άψογη διεξαγωγή των παιχνιδιών, στέλνοντας ηχηρά το μήνυμα πως πάνω απ’ όλα νικητής είναι το άθλημα του ποδοσφαίρου ως σημαντικός κινητήριος μοχλός του πολιτισμού μας για τις νέες γενιές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου