ΤΟΠΙΚΟ

Μόσδρομος: Να γιορτάσουμε τα 70 χρόνια του Πυράσου στη Γ Εθνική

μόσδρομος-να-γιορτάσουμε-τα-70-χρόνια-τ-394096

Μήνυμα του προέδρου του Πυράσου, Γιάννη Μόσδρομου, με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου. Σ’ αυτό αναφέρεται ότι η ομάδα θα δώσει τα δύο πρωτα εντός έδρας ματς σε ουδέτερο γήπεδο, ενώ δίνει το σύνθημα να γιορτάσουν οι φίλοι της ομάδας τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυσή της με άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Μόσδρομου:

“Ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, θέλω ως πρόεδρος του Πυράσου να απευθυνθώ σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τους κατοίκους της Νέας Αγχιάλου.

Καταρχάς, θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια σεζόν με την υγεία όλων μας, χωρίς τραυματισμούς, να δώσουμε στους αγωνιστικούς χώρους τους αγώνες μας. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους συντελεστές του τοπικού μας ποδοσφαίρου: τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους παράγοντες των συλλόγων, τους παράγοντες της ΕΠΣΘ, τους χορηγούς, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους φιλάθλους. Όλοι, ο καθένας από τη θέση του, έχει σημαντική συνεισφορά στην ανάπτυξη του αθλητισμού και την αναβάθμιση του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Είναι μια σεζόν κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. ύστερα από την περασμένη που το πρωτάθλημα διακόπηκε πρόωρα.

Ο Πύρασος μπαίνει στο πρωτάθλημα με στόχο να το κατακτήσει κι έπειτα να εξασφαλίσει την άνοδο. Το καλοκαίρι προχωρήσαμε σε πολλές μεταγραφικές κινήσεις με παίκτες που αγωνίζονταν σε παραπάνω κατηγορία, οι οποίοι μαζί με τον ντόπιο κορμό, τα παιδιά από τη Νέα Αγχίαλο και τους παίκτες που παρέμειναν από πέρυσι, θεωρούμε ότι δημιουργούν ένα πλήρες ρόστερ για την επίτευξη των στόχων μας.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, διότι έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους όσοι απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα. Το πρωτάθλημα (και η άνοδος έπειτα μέσω των μπαράζ) όμως είναι ένας αγώνας δρόμου και όχι σπριντ, οπότε η προσπάθεια όλων πρέπει να είναι διαρκής και με συνέπεια.

Παράλληλα, φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια στην ακαδημία με νέους προπονητές που έχει αγκαλιαστεί από τους γονείς των παιδιών της Ν. Αγχιάλου, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Σίγουρα το γηπεδικό αποτελεί πρόβλημα. Η εξέλιξη με τη σπορά νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Ν. Αγχιάλου δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, ωστόσο ύστερα από κάποιες πρόσφατες εργασίες, εκτιμούμε ότι το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι θα το δώσουμε στη φυσική μας έδρα. Μέχρι τότε, είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε στον Βόλο, κάτι που θα ανακοινώσουμε αργότερα και για το οποίο ζητάμε την κατανόηση των φιλάθλων μας.

Χρειαζόμαστε -και θεωρούμε δεδομένη- τη στήριξη όλων των φορέων, επιχειρηματιών, φιλάθλων της Νέας Αγχιάλου που έχουν αποδείξει ότι στέκονται πιστοί αρωγοί στο έργο μας.

Όλοι μαζί για να γιορτάσουμε του χρόνου στη Γ’ Εθνική τα 70 χρόνια από την ίδρυση της αγαπημένης μας ομάδας!”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου