ΤΟΠΙΚΟ

Θετική παρουσία στη Λάρισα για την ομάδα των παλαιμάχων του Θησέα

θετική-παρουσία-στη-λάρισα-για-την-ομά-394706

Με θετικές εντυπώσεις και ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στο Πανελλήνιο τουρνουά παλαιμάχων, που διοργανώθηκε με επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο από τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας, επέστρεψαν οι Παλαίμαχοι του Θησέα Αγριάς.

Οι βετεράνοι της ομάδας της Αγριάς μετείχαν σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση Βετεράνων Ερασιτεχνών που έγινε στη Λάρισα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνας» και εκτός της ομάδας του ΣΕΠΛ και του Θησέα Αγριάς συμμετείχαν οι Παλαίμαχοι της Δάφνης Χαϊδαρίου, οι Παλαίμαχοι Πάτρας, η Ένωση Συλλόγων Παλαιμάχων Θεσσαλονίκης, οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Λιοσίων, οι Παλαίμαχοι Βιστωνίδας του Δήμου Αβδήρων, οι Παλαίμαχοι της Δόξας Αμυγδαλεώνα και αυτοί του Αστέρα Ιτέας, που προσκλήθηκαν για προσεχείς εκδηλώσεις και στην Αγριά.

Το Πανελλήνιο τουρνουά Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών διοργανώθηκε από τον ΣΕΠΛ για τα 20 χρόνια του, σε συνεργασία με την τοπική Ένωση (ΕΠΣΛ) και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

Επίσης παρουσία του πρόεδρου των βετεράνων του Θησέα Μιχάλη Μυλωνά και του Απόστολου Τζοβάρα πραγματοποιήθηκε ειδική δεξίωση στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του ΕΑΚΛ, στη διάρκεια της οποίας ο ΣΕΠΛ βράβευσε φορείς και ανθρώπους που συνεργάστηκαν και στήριξαν το έργο του Συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια.

Σ’ αυτήν την ποδοσφαιρική γιορτή, που ξεχώρισε το διαχρονικό πάθος για ποδόσφαιρο και όχι η ηλικία, τονίστηκε ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουν από τη θέση που βρίσκονται, για να υπάρχει στη ζωή μας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που είναι το μέλλον…

Από πλευράς Θησέα απευθύνθηκαν συγχαρητήρια στον ΣΕΠ Νομού Λάρισας και τον πρόεδρο Μανώλη Γαραζανάκη για την ωραία διοργάνωση και για τα 20 χρόνια προσφοράς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στον χώρο των Παλαιμάχων.

Για την ιστορία ο Θησέας στα τρία παιχνίδια που έδωσε είχε μια ήττα και δύο νίκες με Δόξα Αμυγδαλεώνα Καβάλας, Αστέρα Ιτέας και Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων, με τον οποίο αγωνίστηκε και ο Βολιώτης Θανάσης Ζιάκας.

Η ομάδα Παλαιμάχων του Θησέα στο Πανελλήνιο τουρνουά

Οι κ.κ. Μυλωνάς και Τζοβάρας στη δεξίωση στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του ΕΑΚ Λάρισας

Ο αρχηγός των Παλαιμάχων του Θησέα, Τάκης Μάνος, ανταλλάσσει λάβαρα με τον ομόλογό του της Δόξας Αμυγδαλεώνα

Ο Βολιώτης Θανάσης Ζιάκας, που έπαιξε με τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων, με τον πρόεδρο των Παλαιμάχων του Θησέα, Μιχάλη Μυλωνά

Ο Θανάσης Ζιάκας με όλη την ομάδα Παλαιμάχων του Θησέα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου