ΤΟΠΙΚΟ

Ο Ροτζέριο Μάρτινς προπονητής στη Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής

ο-ροτζέριο-μάρτινς-προπονητής-στη-σχο-401520

Ο Ροτζέριο Μάρτινς κάνει τα πρώτα προπονητικά του βήματα, χωρίς πάντως να έχει βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Βραζιλιάνος άσος, με τη σημαντική καριέρα στην Ελλάδα σε Αστέρα Τρίπολης, Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Πανθρακικό, Λεβαδειακό, Αιγάλεω, ΔΦόξα Δράμας, Αστέρα Βλαχιώτη, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, την Κύπρο (Αρης Λεμεσού) και τη Σαουδική Αραβία (Αλ Ορόμπα), εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της Σχολής της Αγίας Παρασκευής Βόλου, η οποία ανακοίνωσε τα εξής:

“Η διεύθυνση της Σχολής μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στα Ελληνικά γήπεδα, αλλά και σε Κύπρο και Σαουδική Αραβία, έχοντας την τύχη να τον απολαύσουμε στις ομάδες της πόλης μας Ολυμπιακό και Νίκη. Ο άριστος χαρακτήρας του και η τεχνική του κατάρτιση θα είναι στη διάθεση των αθλητών της Σχολής μας μπαίνοντας στην ομάδα των προπονητών της Σχολής. Καλός ήρθες ΡΟΤΖΕΡΙΟ και καλή επιτυχία στο νέο σου ρόλο στο γήπεδο”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου