ΤΟΠΙΚΟ

Ικανοποίηση στον Αίαντα για το 2-0 επί της Αγίας Αννας  

ικανοποίηση-στον-αίαντα-για-το-2-0-επί-τη-412892

Ικανοποίηση υπάρχει στον Αίαντα Σούρπης για την εμφάνιση και τη φιλική νίκη με 2-0 επί της Αγίας Αννας στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, το οποίο χρησιμοποίησαν οι «κιτρινόμαυροι» την Κυριακή, καθώς η Δήμητρα είχε ρεπό το Σαββατοκύριακο.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Ανδρωνάς, χρησιμοποίησε μία πολύ αξιόμαχη ενδεκάδα, αλλά είχε λίγες επιλογές στον πάγκο.

Συγκεκριμένα επέλεξε για το βασικό σχήμα τον Χαλάτση κάτω από τα δοκάρια, τους Πλαβό και Τσάμη στο κέντρο της άμυνας και στα πλάγια τους Ράπτη και Παπανικολόπουλο. Οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Κώστας Κατσαβριάς και Παναγιώτης Βούλγαρης, δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή αγωνίστηκε ο Μακανίκας, αριστερά ο Χειλάς (έβαλε και τα δύο γκολ στο 56’ και το 71’) και πίσω από τον φορ Θανάση Κατσαβριά στον άξονα ο Αραπίτσας. Αλλαγές μπήκαν οι Ξηροκώστας, Μπάκος, Κριστιάνο, Ντούρας, Χρυσικός, ενώ έλειπαν οι Μπιρτσάι, Χουλιαράς, Χριστέλλος.

Ο Αίας έχει δώσει φιλικά επίσης με την Αγχίαλο (νίκη με 3-4), με τον Ρήγα Φεραίο (0-0), με τον ΓΣ Αλμυρού (νίκη με 1-3), Α.Ε. Εχιναίων Φθιώτιδας (1-6), ενώ αναζητείται αντίπαλος για το επόμενο Σαββατοκύριακο, αφού για την πρώτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ η ομάδα της Σούρπης έχει ρεπό.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου