ΤΟΠΙΚΟ

Σε πανελλήνιο τουρνουά οι Παλαίμαχοι του Θησέα

σε-πανελλήνιο-τουρνουά-οι-παλαίμαχοι-412936

Σε μία σημαντική διοργάνωση βετεράνων ερασιτεχνών θα συμμετάσχουν οι Παλαίμαχοι του Θησέα Αγριάς το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου, καθώς προσκλήθηκαν σε Πανελλήνιο τουρνουά από τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λάρισας.

Το τουρνουά του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα γίνει στη Λάρισα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνας» και εκτός της ομάδας του Σ.Ε.Π.Λ. και του Θησέα Αγριάς θα μετέχουν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Πάτρας, η Ένωση Συλλόγων Παλαιμάχων Θεσσαλονίκης, οι Παλαίμαχοι της Δάφνης Χαϊδαρίου, του Ολυμπιακού Λιοσίων, της Δόξας Αμυγδαλεώνα, του Αστέρα Ιτέας και της Βιστωνίδας του Δήμου Αβδήρων.

Το Πανελλήνιο τουρνουά παλαίμαχων ποδοσφαιριστών διοργανώνεται από τον ΣΕΠΛ, σε συνεργασία με την τοπική Ένωση (ΕΠΣΛ) και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

Οι αγώνες του τουρνουά, που γίνεται στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λάρισας, θα διεξαχθούν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου από νωρίς το μεσημέρι και την Κυριακή 26/9 από τις 10.30 το πρωί.

Η δραστήρια ομάδα Παλαιμάχων του Θησέα καλεί τους βετεράνους της ομάδας να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου