ΤΟΠΙΚΟ

Τσιουρέλης: Πρέπει να γίνουμε ομάδα

τσιουρέλης-πρέπει-να-γίνουμε-ομάδα-412946

Η Αγία Άννα εντυπωσίασε με τις μεταγραφές που έκανε, αλλά αυτό από μόνο του δεν εξασφαλίζει την επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, όπου μοναδικός στόχος είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική, καθώς θα πρέπει να γίνει και ομάδα.

Αυτό πιστεύει ο προπονητής της, Κώστας Τσιουρέλης, ο οποίος σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, αναφέρει: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το υλικό που έχουμε, αλλά θα χρειαστεί κάποιος χρόνος, για να βρεθούν οι πολλοί καινούργιοι παίκτες μεταξύ τους και να αφομοιώσουν τα στοιχεία που θέλουμε. Το ότι υπάρχει ένα δυνατό ρόστερ δε σημαίνει κάτι, καθώς πρέπει να γίνουμε ομάδα. Δεν είναι μόνο οι μονάδες που φέρνουν τις επιτυχίες. Ήρθαν αρκετά παιδιά στο τέλος της προετοιμασίας και ολοκληρώθηκε τότε το ρόστερ, ενώ είχαμε και αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, με συνέπεια κάποιοι βασικοί να λείπουν από προπονήσεις και φιλικά. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, μας έχει επηρεάσει και η αποχή και θέλουμε χρόνο, για να δουλέψουμε».

Η Αγία Αννα έδωσε το τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής Κατηγορίας προχθές Κυριακή στην Ευξεινούπολη με αντίπαλο τον Αίαντα, από τον οποίον έχασε με 2-0. Βέβαια, είχε αρκετές απουσίες, όπως αυτές των Τζοβάρα, Ζαρίφη, Βέργου, Ματθαίου, Τσελεπή, Σέττου, Πατσή, Γρηγοριάδη. Αρκετοί από τους προαναφερθέντες δε θα είναι διαθέσιμοι και στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Μακρινίτσα. Κόντρα στην ομάδα της Σούρπης ήταν η δεύτερη φορά που αγωνίστηκε σε φιλικό και ο Κορέτα, που προσπαθεί να φτάσει στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Θυμίζουμε ότι οι νέες προσθήκες στην Αγία Άννα είναι οι: Φαγέ, Κορέτα, Χολέβας, Παπαδημητρίου, Γρηγοριάδης, Τσέλιος, Στεργίου, Στεργιόπουλος, Νιαώτης, Πετράκος.

Ετσι λοιπόν το ρόστερ έχει διαμορφωθεί ως εξής: Τερματοφύλακες: Αϊντίνι, Τσιτσιρίκος, Γρηγοριάδης, Φαγέ, Αμυντικοί: Πατσής, Παπαδήμος, Ζαρίφης, Χατζητρακόσιας, Καλαμίδας, Στεργίου, Στεργιόπουλος, Νιαώτης, Χολέβας, Μέσοι: Σφάκας, Βέργος, Οικονόμου Αλ., Κακάλιας, Σιώμος, Τσιουρέλης Σερ., Πετράκος, Τσέλιος, Επιθετικοί: Σέττος, Ματθαίου, Τσελεπής, Τζοβάρας, Κορέτα, Παπαδημητρίου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου