ΤΟΠΙΚΟ

Επιβλητική η Αγία Αννα, 4-1 τον Ρήγα Φεραίο

επιβλητική-η-αγία-αννα-4-1-τον-ρήγα-φεραί-420513

Χάρη στην εξαιρετική της ποιότητα μεσοεπιθετικά η Αγία Άννα επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-1 του Ρήγα σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη χθες στο Βελεστίνο.

Με δύο γκολ από τους Παπαδημητρίου και Σέττο η ομάδα του Κώστα Τσιουρέλη είχε διαμορφώσει το υπέρ της σκορ με τη συμπλήρωση σχεδόν μίας ώρας παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους του Λάκη Μπακάλη, ωστόσο, να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος.

Απέναντι στο πρέσινγκ των γηπεδούχων, η Αγία Άννα βρήκε δύο γκολ στα πρώτα 16 λεπτά της αναμέτρησης. Με τον Παπαδημητρίου από τα 11 βήματα, σε πέναλτι που υπέδειξε ο Χαλβατζάκος σε κράτημα του Δίντση στον Κόκκα, και με δυνατό σουτ του Σέττου από την περιοχή έπειτα από εξαιρετική πάσα του Πετράκου, που κατέληξε στο δεξί «παραθυράκι» του Σπηλιόπουλου.

Ο Ρήγας όμως προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, βρίσκοντας τελικά γκολ για το 1-2 με … οβίδα του Ρόκα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ ελάχιστα έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Γρηγοριάδη.

Οι κυανόλευκοι είχανε απειλήσει για πρώτη φορά στο 11’ με τον Καρακίτσιο να νικιέται από τον Γρηγοριάδη, ενώ στο 43’ ο Παπαδημητρίου έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων, αστοχώντας σε κοντινή κεφαλιά.

Ωστόσο, αυτό ήρθε δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης. Στο 47’ ο Σέττος από μακρινή απόσταση έστειλε σαν τηλεκατευθυνόμενη την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σπηλιόπουλου για το 1-3, με τον Παπαδημητρίου να σημειώνει το 1-4 στο 57ο λεπτό ύστερα από σκάψιμο του Πετράκου με φάουλ και πάσα του Κορέτα.

Ένα εξ επαφής πλασέ του Παπαδημητρίου που κατέληξε άουτ κι ένα οριζόντιο δοκάρι σε σουτ εκτός περιοχής του Σουγκάρη ήταν οι φάσεις που αξίζουν να καταγραφούν στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Μπακάλης): Σπηλιόπουλος, Βλιώρας, Σταματίου, Δίντσης, Βαϊόπουλος, Σουγκάρης, Ρόκας, Καρακίτσιος, Γουτούλης, Φούκης, Γάρος

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Καραγιάννης, Βουραζέρης, Δ. Αγροκώστας, Γ. Αγροκώστας, Φιλοσόγλου, Γοδενόπουλος, Χότζα, Χασάπης, Κουσκουρίδας, Κίτσιος.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (Κ. Τσιουρέλης): Γρηγοριάδης, Καλαμίδας, Κόκκας, Χολέβας, Χατζητρακόσιας, Τσέλιος, Πετράκος, Σέττος, Κορέτας, Στεργιόπουλος, Παπαδημητρίου

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Σάμπα, Αϊντίνι, Σ. Τσιουρέλης, Τσελεπής, Παπαδήμος, Χατζημητροφάνης, Κακάλιας, Οικονόμου, Χριστοφορίδης, Πατσής, Νιαώτης, Σιώμος.

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου