Αγιασμός στον Ρήγα Φεραίο με ευχές για καλή χρονιά (photos)

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-13, 21:36:33
Στιγμιότυπο από τον αγιασμό του Ρήγα Φεραίου
Αγιασμός στον Ρήγα Φεραίο με ευχές για καλή χρονιά (photos)

 

Τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα του Ρήγας Φεραίου το απόγευμα της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Με τις ευλογίες των εφημέριων της κωμοπόλεως του Βελεστίνου π. Θεοφάνη Μανούρα και π. Αθανάσιου Συρταδιώτη τελέστηκε ο αγιασμός. Στην τελετή, εκτός των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της Διοίκησης του Συλλόγου, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας και ο εντεταλμένος Σύμβουλος  της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Βελεστινιώτης, κ. Ιωάννης Τέας. Αμέσως μετά, εκ μέρους των Ιερέων, έλαβε τον λόγο ο π. Θεοφάνης Μανούρας, ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και να υπάρχει υγεία πάνω από όλα και οι ποδοσφαιριστές να έχουν δύναμη και ψυχή, ώστε με αυτές τις προϋποθέσεις να αντιμετωπίζουν τους διάφορους «αντιπάλους» που κάθε φορά καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτριος Νασίκας, τονίζοντας: «Εύχομαι μια καλή και γεμάτη επιτυχίες νέα αθλητική χρονιά. Ο αθλητισμός μάς μαθαίνει να διαχειριζόμαστε και τις νίκες και τις ήττες και μας κάνει πιο δυνατούς ανθρώπους. Η παρουσία μας εδώ δείχνει ότι στηρίζουμε τις προσπάθειές σας όχι με λόγια αλλά με έργα. Το έχουμε αποδείξει και θα το αποδείξουμε και στο μέλλον και να συγχαρώ και τη διοίκηση που στηρίζει την ιστορική ομάδα της πόλης μας. Καλή χρονιά λοιπόν και πάντοτε με νίκες και καλούς αγώνες».

Τέλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Τέας είπε τα εξής: «Μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη σας εύχομαι και εγώ να έχετε μια καλή χρονιά με υγεία. Είναι τιμή σας που φοράτε τη φανέλα του ΡΗΓΑ, αφού ο σύλλογος διαθέτει μεγάλη ιστορία στο ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι».  Γνωρίζω το τι περνάτε καθημερινά ως αθλητές, αλλά γνωρίζω και τι περνά η διοίκηση. Να ξέρετε ότι είμαστε κοντά σας και εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν».

Ανάλογες ήταν και οι ευχές του προέδρου του Δ.Σ., Κωνσταντίνου Αθ. Γιάτσιου, καθώς και του προπονητή της ομάδας Λάκη Μπακάλη».

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=