ΤΟΠΙΚΟ

Τίμησαν και φέτος τη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά

τίμησαν-και-φέτος-τη-μνήμη-του-αποστόλ-425294

Την περασμένη Τετάρτη στο Δημοτικό Γήπεδο Αχιλλείου διεξήχθη το 6ο τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Απόστολου Κ. Πλασταρά, που είχε σκοτωθεί στις 10 Οκτωβρίου 2015 σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό έξω από τον Πλάτανο, φεύγοντας άδικα από τη ζωή στα 31 του.

Στο εν λόγω τουρνουά και παρά τη δυνατή βροχή, σε αγώνες που δεν ενδιέφερε το σκορ και χωρίς βαθμολογία, διάρκειας 30 λεπτών έκαστος, συμμετείχαν οι ομάδες Παλαιμάχων του Αλμυρού, οι Επίλεκτοι Θεσσαλίας και ο Αχιλλέας, ο οποίος χρησιμοποίησε και παιδιά της ακαδημίας του.

Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Αχιλλείου: «Νικητές ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν στη λαμπρή εκδήλωση, που με μαεστρία «έστησαν» οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Οσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος ήταν διαφήμιση του σωστού -και όχι άναρχου- ποδοσφαίρου. Να αναφέρουμε ότι στις τρεις ποδοσφαιρικές συναντήσεις, που ακολούθησαν του εντυπωσιακού και όλο συγκίνηση τελετουργικού, σα να ήθελαν να στείλουν στον ουρανό τα δικά τους διαπιστευτήρια και να μηνύσουν στον αείμνηστο Αποστόλη Πλασταρά ότι είναι άξιοι συνοδοιπόροι οι μικρότερης σε ηλικία του Αχιλλέα Αχιλλείου διάδοχοί του.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε στο εστιατόριο «Αχίλλειο» στο τραπέζι που παρέθεσαν οι παλαίμαχοι Αλμυρού και Επίλεκτοι Θεσσαλίας. Εκεί έλαβε χώρα απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια Πλασταρά.

Επίσης τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο Σεραφείμ Κοντούρης, που πρόσφατα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας για την προσφορά του στον Γ.Σ. Αλμυρού, στον Γ.Σ Αχιλλείου και γενικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την οποία παρέλαβε ο γιος του».

Ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, Κώστας Στέκας, τίμησε τη μνήμη του Σεραφείμ Κοντούρη, παραδίδοντας πλακέτα στον γιο του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου