ΤΟΠΙΚΟ

Καλόγηρος: Ας μην κρυβόμαστε, ο Ρήγας έχασε τις πιθανότητές του

καλόγηρος-ας-μην-κρυβόμαστε-ο-ρήγας-έχ-431924

Για το ζήτημα που βγήκε στη δημοσιότητα την περασμένη βδομάδα σχετικά με την προοπτική ανόδου του Ρήγα Φεραίου στη Γ’ Εθνική τοποθετήθηκε, μιλώντας στην εκπομπή «Σφύριξα κι έληξες» του Sport Fm 89.5, ο Μίλτος Καλόγηρος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ επισήμανε πως δεν είναι το καλύτερο να μαθαίνει η ΕΠΟ από τα ΜΜΕ κάτι και να μην έχει ενημερωθεί πρώτα η ίδια, αναφερόμενος στη συζήτηση που έγινε με προέδρους άλλων Ενώσεων μήπως ήταν δυνατό να αντικατασταθούν οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή στην τρίτη κατηγορία από άλλες από την ίδια ΕΠΣ, οι οποίες ήταν επιλαχούσες σύμφωνα με την προπέρσινη βαθμολογία.

απόδοση: taxydromos.gr

Συγκεκριμένα ο κ. Καλόγηρος υπογράμμισε: «Υπήρξε μία συζήτηση με κάποιους προέδρους άλλων Ενώσεων, που είχαν το ίδιο θέμα, δηλαδή ότι δεν δήλωσε συμμετοχή κάποια ομάδα στη Γ’ Εθνική, όπως συνέβη με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου σε μας. Και είπαμε να μαζευτούμε και να ενημερώσουμε την ΕΠΟ αν γίνεται να αντικατασταθούν αυτές οι ομάδες ή υπάρχουν νομικά προβλήματα. Πριν ασχοληθώ με τους άλλους προέδρους, ήθελα να ενημερώσω την ομάδα του Ρήγα Φεραίου και να μου απαντήσει αν θα αποδεχθεί τυχόν άνοδο. Δεν υπήρχε πρόσκληση της ΕΠΟ ούτε τίποτα».

Σε ερώτηση αν έχασε τις πιθανότητές του να παίξει στη Γ’ Εθνική ο Ρήγας μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, ο Μίλτος Καλόγηρος συμφώνησε, λέγοντας: «Ετσι ακριβώς είναι. Ας μην κρυβόμαστε. Δεν είναι κι ό,τι καλύτερο η ΕΠΟ να ενημερώνεται από τα σάιτ για κάτι που εμείς ακόμη δεν την έχουμε ενημερώσει».

Σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή των φετινών πρωταθλημάτων, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ σχολίασε: «Όλα δείχνουν ότι σκοπός δεν είναι να κλείσουν τα τοπικά πρωταθλήματα. Εμείς βγάζουμε συνέχεια ανακοινώσεις και προτρέπουμε να κάνουμε εμβόλια, για να είμαστε ασφαλείς».

Μάλιστα, τόνισε ότι ο πιο ανέξοδος τρόπος είναι το εμβόλιο, γιατί τα τεστ κοστίζουν πολύ και αναρωτήθηκε πόσες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να τα κάνουν, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι τα σωματεία είναι καλύτερο να κάνουν μεταγραφές εμβολιασμένων παικτών, που θα μπορούν να αγωνιστούν κι όχι κάποιων δυνατών ονομάτων, που ωστόσο δεν είναι εμβολιασμένοι.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου