ΤΟΠΙΚΟ

Αρχισε προετοιμασία ο Απόλλων Καναλίων

αρχισε-προετοιμασία-ο-απόλλων-καναλί-433699

Ο Απόλλων Καναλίων άρχισε προχθές Δευτέρα την προετοιμασία του ενόψει της συμμετοχής του στη Β’ ΕΠΣΘ για τη σεζόν 2020-21.

Οι Καναλιώτες συνεχίζουν με τον Χρήστο Κολημήτρα στην τεχνική ηγεσία, ο οποίος, γνωρίζοντας ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 9-10 Οκτωβρίου, αποφάσισε να μην ξεκινήσει νωρίτερα, ενώ δεν έχουν κλειστεί φιλικά και ίσως το πρώτο τεστ να είναι ο αγώνας Κυπέλλου στις 2 ή 3 Οκτωβρίου.

Στην ομάδα επέστρεψαν δύο παίκτες που είχαν πάει ως δανεικοί σε Αγία Παρασκευή και Ανθιμο Γαζή. Αυτοί είναι ο Γιάννης Βασιλείου και ο Τάσος Παναγιωτάκης, που αγωνίζονται αντίστοιχα ως εξτρέμ και αμυντικός μέσος.

Ο κορμός παραμένει ο ίδιος, ενώ στις προπονήσεις μετέχουν γύρω στα είκοσι άτομα και την επόμενη βδομάδα ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί, καθώς επιστρέφουν κάποιοι παίκτες που έχουν άδεια.

Στον Απόλλωνα περιμένουν και ενίσχυση με κάποιους ποδοσφαιριστές από την Κ19 της Νίκης Βόλου, με την οποία υπάρχει έτσι κι αλλιώς συνεργασία, αφού οι κυανόλευκοι του Αλέκου Βοσνιάδη προπονούνται στο γήπεδο των Καναλίων, στο οποίο έκαναν και σημαντικές εργασίες, ενώ έφεραν και εξοπλισμό.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου