ΤΟΠΙΚΟ

Απέκτησε Νικογιάννη ο ΓΣ Αλμυρού

απέκτησε-νικογιάννη-ο-γσ-αλμυρού-436194

Ο Βασίλης Νικογιάννης, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή κυρίως στα άκρα, εντάχθηκε στο δυναμικό του ΓΣ Αλμυρού και χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση. Ο 19χρονος παίκτης έκανε προετοιμασία με τη Δήμητρα, ωστόσο αποτελεί πλέον παίκτη του Γυμναστικού.

Η διοίκηση του Λεωνίδα Κωτούλα σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Στέκα μέτρησαν τις δυνάμεις της ομάδας τους στα φιλικά με Μυρμηδόνες και Πύρασο και παρά τις ήττες κανείς δεν απογοητεύεται στο αλμυριώτικο στρατόπεδο, αφού δημιουργείται μία καινούργια ομάδα, που έχει ακόμη ελλείψεις στο ρόστερ.

Μία απ’ αυτές είναι και στη θέση του τερματοφύλακα, που υπάρχει μόνο ο Κοντογεωργάκης, ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Πύρασο και έπαιξε για κάποιο διάστημα τραυματίας.

Η ομάδα θέλει κάποιες «ενέσεις» εμπειρίας και μία απ’ αυτές θα είναι ο Στέλιος Τσιάτσιος, που έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα πέρσι με τη Δήμητρα και αναμένεται τις επόμενες μέρες να μπει στις προπονήσεις. Ακόμη, θα επιστρέψει και ο Σέρτζιο Μπαράκου, που έλειπε με τον Πύρασο.

Κόντρα στους Αγχιαλίτες επιλέχθηκαν να ξεκινήσουν ο Κοντογεωργάκης κάτω από τα δοκάρια, ο Γρούνας και ο Αντωνιάδης στο κέντρο της άμυνας και στα πλάγια οι Παυλίδης (αριστερά), Τετριμμίδας (δεξιά). Οι νεαροί Ντόντα, Αράπης αποτέλεσαν τους αμυντικούς χαφ, ενώ πίσω από τον φορ Κλουκουτάρα κινούνταν οι Δρόσος, Δήμου και Κοντοβάς.

Επόμενο φιλικό για τον ΓΣ Αλμυρού θα είναι το Σάββατο ή την Κυριακή με τον Αίαντα Σούρπης στο «Αθ. Ραγάζος».

Παράλληλα, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες από Δήμητρα, Πύρασο και από τις ομάδες Κ19 και Κ17 του ΝΠΣ Βόλος.

ΧΡ. ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου