Επέστρεψε στον Σαρακηνό ως γενικός αρχηγός ο Τσιγιάννης

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-07, 09:24:37
Ο Γιάννης Τσιγιάννης με τον πρόεδρο του Σαρακηνού Θοδωρή Γκλαβίνη
Επέστρεψε στον Σαρακηνό ως γενικός αρχηγός ο Τσιγιάννης

Ο Γιάννης Τσιγιάννης είναι από χθες ο νέος γενικός αρχηγός του Σαρακηνού, δίνοντας το παρών και στη δευτεριάτικη προπόνηση της ομάδας.

Ο 44χρονος (27/6/1977) παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε σημαντική καριέρα, παίζοντας σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του με τη Βέροια στην Α’ Εθνική, αποφάσισε να επιστρέψει στους κοκκινόμαυρους από ένα άλλο πόστο μετά αυτό του ποδοσφαιριστή, ευρισκόμενος στο πλευρό του καλού του φίλου, Θόδωρου Γκλαβίνη, προέδρου της ομάδας.

Ο Γιάννης Τσιγιάννης δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Με τον Θόδωρο γνωρίζομαι πολλά χρόνια. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ επαγγελματικά και τώρα μου ζήτησε να βοηθήσω τον Σαρακηνό, με τον οποίον έχω δεθεί, γιατί πέρασα ωραία χρόνια ως παίκτης και είναι για μένα ένα οικείο περιβάλλον. Είναι μεγάλη χαρά που βλέπω πολλά γνωστά πρόσωπα, όπως τον Γράντα, τον Αραμπατζή, τον Χάνο, τον Μαυρίδη, τον Μοράλες και άλλους, με τους οποίους υπήρξα συμπαίκτης. Η ομάδα έχει δημιουργήσει πολύ ωραίες εγκαταστάσεις, μ’ αρέσει που βρίσκομαι εδώ και θέλω να προσφέρω όσο μπορώ και όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου, αν και ο πρόεδρος πραγματικά δε σταματά να δουλεύει για τον σύλλογο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=