ΤΟΠΙΚΟ

Ανακοίνωσε ημερομηνίες η ΕΠΣΘ για κληρώσεις και έναρξη

ανακοίνωσε-ημερομηνίες-η-επσθ-για-κλη-439223

Από την ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τις κληρώσεις και την έναρξη των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ ΕΠΣΘ και Κυπέλλου για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η ηλεκτρονική κλήρωση της Α’ φάσης Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

Οι ηλεκτρονικές κληρώσεις για την έναρξη των Πρωταθλημάτων και των υπόλοιπων φάσεων του Κυπέλλου θα γίνουν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθούν με live streaming από τα γραφεία της Ένωσης.

Η έναρξη του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας θα γίνει στις 25-26/9 και η έναρξη της Α’ φάσης του Κυπέλλου με τη συμμετοχή μόνο κάποιων σωματείων της Β’ Κατηγορίας στις 2-3/10.

Το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 9-10/11.

Θυμίζουμε ότι φέτος όχι μόνο η Β’ Τοπική αλλά και η Α’ θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους και θα ακολουθήσουν πλέι οφ και πλέι άουτ. Στα πλέι οφ θα πάρουν μέρος οι τέσσερις πρώτες ομάδες και θα μεταφέρουν τη βαθμολογία από τα αποτελέσματα με τις ομάδες του ίδιου ομίλου, ενώ θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες με τα σωματεία του άλλου ομίλου. Ίδιος τρόπος διεξαγωγής υπάρχει και για τα πλέι άουτ.

Στην Α’ ΕΠΣΘ κάθε όμιλος θα έχει εννιά ομάδες και έχει γίνει ο εξής διαχωρισμός με βάση γεωγραφικά κριτήρια:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Αγία Αννα, Αγία Παρασκευή, ΑΕ 2002, Ακρόπολη, Δάφνη, Μακρινίτσα, Σαρακηνός, Σκιάθος, Τοξότης

B’ ΟΜΙΛΟΣ: Αίας Σούρπης, Αστέρας Ριζομύλου, ΓΣ Αλμυρού, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Μυρμηδόνες, Πρωτεσίλαος Πτελεού, Πύρασος Νέας Αγχιάλου, Ρήγας Φεραίος, ΦΣ Αγχίαλος

Στη Β’ ΕΠΣΘ συμμετέχουν είκοσι ομάδες σε δύο ομίλους, οι οποίοι έχουν καταρτιστεί ως εξής δυνάμει επίσης γεωγραφικών κριτηρίων:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕ Διμηνίου, ΑΠΟΒ, Ελευθεριακός, Ιάσων ΑΜ, Μαγνησιακός, Νέοι Αγίας Αννας,

Νεοι Αθλητές Νίκης, Πανιώνιος, Πηλέας, Σκόπελος

B’ ΟΜΙΛΟΣ: Αθλος Αλμυρού, Ανθιμος Γάζης, Ανω Λεχώνια, Απόλλων Καναλίων, Αχιλλέας Αχιλλείου, Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, Ενωση Λεχωνίων Νηλέα, Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων, Μικροθήβες, Χλόη

Πολλή δουλειά με την επανέκδοση δελτίων

Η ΕΠΟ όρισε φέτος να γίνει επανέκδοση όλων των δελτίων, επαγγελματιών και ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, όλων των κατηγοριών και ασφαλώς αυτό επηρεάζει και τον φόρτο εργασίας στην ΕΠΣΘ.

Όλες οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν για επανέκδοση τα δελτία των ποδοσφαιριστών τους, αναγράφοντας και πότε τελειώνει η συνεργασία μεταξύ παικτών και σωματείου. Πρόκειται για μία ογκώδη και χρονοβόρα εργασία και γι’ αυτό το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ θα αρχίσει με δύο βδομάδες διαφορά σε σχέση μ’ αυτό της πρώτης κατηγορίας, ώστε να υπάρχουν τα περιθώρια να ολοκληρωθεί η προαναφερθείσα διαδικασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου