ΤΟΠΙΚΟ

Ολοκλήρωσε ακόμη ένα «μπαμ» ο Πύρασος

ολοκλήρωσε-ακόμη-ένα-μπαμ-ο-πύρασος-439571

Τον επιθετικό Ηλία Βλάχο, που έπαιζε στον Θησέα Αγριάς, ανακοίνωσε και επίσημα χθες ο Πύρασος, με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου να πραγματοποιεί ακόμη ένα μεταγραφικό «μπαμ» την τρέχουσα περίοδο.

Ο Πύρασος, που έχει στο δυναμικό του και τον πρώην πλέον αρχηγό του Θησέα, Κώστα Οικονόμου, έντυσε στα μπλε ακόμη έναν πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας της Αγριάς, αναφέροντας σε ανακοίνωση: «Στο δυναμικό της ομάδος μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ανήκει πλέον ο Ηλίας Βλάχος καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Πύρασο. Πρόκειται για επιθετικό 23 ετών που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του την τελευταία τετραετία με τη φανέλα του Θησέα του οποίου υπήρξε πρώτος σκόρερ.

Το 2017-18 όταν η ομάδα της Αγριάς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, έπαιξε 26 αγώνες και σημείωσε 17 τέρματα. Το 2018-19 στη Γ’ Εθνική είχε 22 συμμετοχές με 6 γκολ, το 2019-20 στη Γ’ Εθνική έπαιξε επίσης σε 22 ματς με 13 τέρματα και το 2020-21 στο …μισό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μέτρησε 9 παιχνίδια με 6 γκολ (εκ των οποίων τα τέσσερα τα σημείωσε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, μεταξύ αυτών και το γκολ στο φινάλε που κράτησε τον Θησέα στην κατηγορία).

Καλωσορίζουμε τον Ηλία στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου και τη Νέα Αγχίαλο, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό να φορτώνει τις αντίπαλες εστίες με γκολ…».

Φιλικό με ΓΣΑ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσουν σήμερα στις 17:15 ΓΣ Αλμυρού και Πύρασος, ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος».

Σε αναμονή

η ακαδημία

του Πυράσου

Για ακόμη μία σχολική – ποδοσφαιρική χρονιά, η διοίκηση του Πυράσου προσκαλεί τα παιδιά της Νέας Αγχιάλου στην ακαδημία του, προσκαλεί τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους για τη σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου και τη διαπαιδαγώγησή τους στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Οι εγγραφές και οι προπονήσεις θα αρχίσουν σε λίγες ημέρες. Η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί με ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του συλλόγου. «Η ανεμοθύελλα της περασμένης εβδομάδας είχε ως αποτέλεσμα σοβαρές ζημιές στην περίφραξη του γηπέδου 5Χ5, οπότε η έναρξη της ακαδημίας για τη σεζόν 2021-22 θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού πρώτα επιδιορθωθούν οι ζημιές», επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου