ΤΟΠΙΚΟ

Ο Ατματζίδης στο Βελεστίνο

ο-ατματζίδης-στο-βελεστίνο-451597

Το Βελεστίνο επισκέφτηκε ο Ηλίας Ατματζίδης, βλέποντας τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου και έχοντας συναντήσεις με παράγοντες του Ρήγα, αφού η ομάδα Β’ της ΑΕΚ που προετοιμάζεται στο Πήλιο θα παίξει εκεί φιλικό στις αρχές Σεπτέμβρη. Η ενημέρωση του Ρήγα: «Ιδιαίτερη τιμή για τον Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και για την κωμόπολη του Βελεστίνου η παρουσία του μεγάλου άσου του παρελθόντος, ένδοξου πρώην διεθνή τερματοφύλακα, πρώην τερματοφύλακα και νυν τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ κ. Ηλία Ατματζίδη, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου./

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του συναντήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου με τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Κων/νο Γιάτσιο, τον τεχνικό της ομάδας κ. Λάκη Μπακάλη και με μέλη της διοίκησης.

Στη συζήτηση που έλαβε χώρα ο κ. Ηλίας Ατματζίδης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την κατάσταση του Σταδίου Βελεστίνου και οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ομάδα της ΑΕΚ για την Πέμπτη 2/9/2021, ώρα 17:30.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον κεντρικό πεζόδρομο, όπου, μεταξύ των άλλων, συναντήθηκε και με τον Αντιδήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Ευάγγελο Γιαννακό, πολλούς φίλους της ΑΕΚ, καθώς και με πρώην διοικητικούς παράγοντες του συλλόγου μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου