ΤΟΠΙΚΟ

Αποκτά Χάνο ο Σαρακηνός, μένει ο Τσιουρής

αποκτά-χάνο-ο-σαρακηνός-μένει-ο-τσιουρ-451606

Ο 42χρονος Ακης Χάνος προπονείται με τον Σαρακηνό, με τον οποίον έχει συμφωνήσει, κι έτσι απομένουν τα τυπικά, για να επιστρέψει στην ομάδα, έχοντας αποτελέσει πέρσι παίκτη του Πυράσου. Επίσης, θετική εξέλιξη είναι ότι θα παραμείνει στο ρόστερ ο υψηλόσωμος επιθετικός Βαγγέλης Τσιουρής, για τον οποίον υπήρχε αρχικά ενδεχόμενο να φύγει από τον Βόλο για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Σαρακηνός έχει ήδη δώσει δύο φιλικά στο γήπεδό με την Αγία Άννα (ήττα με 1-4) και Ιάσονα Αλλης Μεριάς (νίκη με 5-0) και αύριο Σάββατο στις 18.30 θα υποδεχθεί τον Πύρασο.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο 16χρονος Νίκος Σκούρας, που παίζει τόσο ως στόπερ όσο και ως αριστερός μπακ, ανήκει πλέον στον Σαρακηνό, όντας πέρσι στο ρόστερ της Κ17 του ΝΠΣ Βόλος. Μαζί με τους Βαλωτή, Αραμπατζή, Καραλόπουλο, Ράπτη και Ρεφουγιάτι αποτελούν το νέο αίμα μέχρι στιγμής της ομάδας του Γιάννη Φασουράκη, η οποία επενδύει και στις υποδομές της, έχοντας ως όπλο τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της.

Η έναρξη προπονήσεων της ακαδημίας του συλλόγου θα γίνει στις 30/8, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 17:00. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σαρακηνός, «σας περιμένουμε για εγγραφές και γνωριμία με τους προπονητές». Το προπονητικό team της ακαδημίας αποτελούν οι Θανάσης Βλαχόπουλος (υπεύθυνος, τηλ. 6936 076622), Βαγγέλης Τσουκάλης, Δημήτρης Παρισάκης και Κώστας Σύψας.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου