ΤΟΠΙΚΟ

Φιλική νίκη του Πυράσου με 1-3 επί της Αγίας Αννας (photos)

φιλική-νίκη-του-πυράσου-με-1-3-επί-της-αγί-451630

Ο Πύρασος νίκησε με 1-3 την Αγία Αννα σε ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό, που έγινε στο γήπεδο της βολιώτικης ομάδας προχθές Τετάρτη. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, όταν και οι Αγχιαλίτες ικανοποίησαν σε μεγάλο βαθμό τον προπονητή τους, Γιάννη Σιαμέτη, καθώς εκτός από τα τρία τέρματα είχαν καλό ρυθμό, ορθολογική ανάπτυξη και καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Τσιουρέλη, με τους οποίους δεν αγωνίστηκαν οι νεοαποκτηθέντες Ιάσων Παπαδημητρίου και Βαλάντης Κόκκας, όπως και ο Γιάννης Βέργος, είχαν κάτω από τα δοκάρια τον Γρηγοριάδη, ενώ στην άμυνα οι Χατζητρακόσιας και Καλαμίδας ήταν στα δύο άκρα και οι Πατσής και Ζαρίφης οι δύο στόπερ. Τσέλιος, Πετράκος και Σεραφείμ Τσιουρέλης τοποθετήθηκαν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ τον φορ Τζοβάρα βοηθούσαν από τα πλάγια οι Σέττος και Νιαώτης, ο οποίος έπαιξε και ως μπακ από τα αριστερά στην επανάληψη, αφού μπροστά του τοποθετήθηκε ο Τσελεπής.

Τραυματίας αποχώρησε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους δευτερόλεπτα, αφότου έγινε το 1-3 ο Ζαρίφης, που πιθανόν έχει υποστεί διάστρεμμα.

Για τους φιλοξενούμενους του Πυράσου ο Κεφαλάς κάθισε κάτω από τα δοκάρια, ενώ Φλώρος, Μιχόπουλος, Θ. Παπαδόπουλος και Παπαδογεώργος τοποθετήθηκαν στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά. Στα πρώτα λεπτά τραυματίστηκε ο Φλώρος και αντικαταστάθηκε από τον Ζητούδη. Οικονόμου, Αγιασιώτης και Κατής ήταν οι τρεις κεντρικοί μέσοι, ο Αραπίτσας και ο Ζάχος πήραν θέση στα άκρα (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα), ενώ ο Καραγιώργος ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 24’ ο Αραπίτσας αξιοποίησε το φάουλ του Θοδωρή Παπαδόπουλου και έκανε το 0-1 με κεφαλιά, για να έρθει στο 33’ ο Ζάχος με πλασέ να σκοράρει και πάλι, όπως και στο φιλικό με την Κ17 του ΝΠΣ Βόλος, με την ασίστ να χρεώνεται στον Καραγιώργο (0-2).

Στο 42′ η Αγία Αννα μείωσε σε 1-2 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τζοβάρας και κέρδισε ο Σέττος. Νέο πέναλτι δόθηκε για ανατροπή του Αραπίτσα στο 45’, με τον Αγιασιώτη να πετυχαίνει το τελικό 1-3.

Ευκαιρίες υπήρχαν και στο δεύτερο μέρος, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δε σκόραρε, ενώ το χάι λάιτ αυτού του διαστήματος ήταν η φοβερή απόκρουση στο δεξί παραθυράκι του Σάμπε Φαγέ της Αγίας Άννας σε φάουλ του Οικονόμου στο 49’.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Γρηγοριάδης (46’ Σάμπα Φαγέ), Χατζητρακόσιας (46’ Στεργίου), Καλαμίδας (46’ Τσελεπής), Πατσής, Ζαρίφης (46’ λ. τρ. Στεργιόπουλος), Τσέλιος (46’ Σιώμος), Πετράκος (86’ Αλ. Οικονόμου), Τσιουρέλης (85’ Γιαννούκος), Σέττος (71’ Κακάλιας), Νιαώτης (60’ Χατζημητροφάνης), Τζοβάρας (75’ Σφάκας)

ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς (46’ Τάσος), Φλώρος (5’ λ. τρ. Ζητούδης), Παπαδογεώργος (46’ Αλμασίδης), Μιχόπουλος, Θ. Παπαδόπουλος (46’ Μπασδάνης), Κ. Οικονόμου (85’ Ερρινάκης), Αγιασιώτης (62’ Μπούτλας), Κατής (55’ Θεοδωρόπουλος – 88’ Γ. Γκαραβέλας λ. τρ.), Ζάχος (85’ Γκόβαρης), Αραπίτσας (78’ Γάτος), Καραγιώργος (52’ Θ. Γκαραβέλας)

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη φιλική αναμέτρηση:

Αποχώρησε υποβασταζόμενος λόγω τραυματισμού ο Ζαρίφης

Ο τερματοφύλακας της Αγίας Αννας, Σάμπα Φαγέ

Ο Ζητούδης του Πυράσου

Ο Μπάμπης Πετράκος δίνει ποιότητα στη μεσαία γραμμή της Αγίας Αννας

Ο νεαρός τερματοφύλακας, Τάσος, του Πυράσου

Ο Τσελεπής μπήκε στην επανάληψη στο φιλικό

Οδηγίες από τον προπονητή του Πυράσου, Γιάννη Σιαμέτη

Σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό ο Ζάχος για τον Πύρασο

Μοναδικός παίκτης που αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά ο Μιχόπουλος

Κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας του Πυράσου ο Αλμασίδης

Ο Νιαώτης εκτελεί πλάγιο

Ετοιμος να πασάρει ο Θεοδωρόπουλος

Ο Τσελεπής με την μπάλα στα πόδια, με τον Οικονόμου να τον παρακολουθεί

Ο προπονητής της Αγίας Αννας, Κώστας Τσιουρέλης

Φάση από το φιλικό με πρωταγωνιστές τους Στεργιόπουλο και Αραπίτσα

Κάνει εμφανώς τη διαφορά στον Πύρασο ο Κώστας Οικονόμου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου