Τα πρώτα αστέρια του Coca-Cola Cup έλαμψαν στον Βόλο!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-08, 16:26:08
Τα πρώτα αστέρια του Coca-Cola Cup έλαμψαν στον Βόλο!

Με απόλυτη επιτυχία έγινε στο Βόλο το 10 τουρνουά Coca-Cola Cup το περασμένο σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Οι αγώνες για την ανάδειξη των νικητριών ομάδων της πόλης διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του «Volos Football Land» στο Φυτόκο, ενώ την παράσταση έκλεψαν και οι διαγωνιστικές εκδηλώσεις.

Περισσότερα από 450 παιδιά συμμετείχαν συνολικά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, και την Κυριακή αναδείχτηκαν οι νικήτριες των 5x5 αγώνων. Στις εκδηλώσεις ξεχωριστή θέση είχαν και τα δύο διαγωνιστικά σκέλη του διημέρου. Πιο συγκεκριμένα, το «Rooney Shooting Test» και το «Beat the Goalie Pro» (με την παρουσία μάλιστα του τερματοφύλακα του Εθνικού Βόλου, Γιώργου Αβδελά) έκαναν μικρούς και μεγάλους να τεστάρουν τις ικανότητές τους και να το χαρούν με την ψυχή τους.

Όσον αφορά στις νικήτριες ομάδες ανά ηλικιακή κατηγορία των 5x5 αγώνων, στο πρωτάθλημα 14-15 ετών πρώτη ήταν η ομάδα των «Ακατανόμαστων», στους 16-17 πρώτευσαν οι «Deep Soutoi» ενώ στους 18-19 τη νίκη κατέκτησαν ο «Gunners».

Το Coca-Cola Cup απευθύνεται πανελλαδικά σε παιδιά ηλικίας 14-19 ετών τα οποία, χωρισμένα σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες, καλούνται να φτιάξουν τη δική τους ομάδα 5x5 και να αγωνιστούν δωρεάν στο τουρνουά διεκδικώντας πλούσια δώρα με τους αγώνες να διεξάγονται σε πέντε πόλεις (Βόλο, Λάρισα, Πάτρα, Αθήνα Θεσσαλονίκη). Οι νικήτριες ομάδες κάθε εγκατάστασης κερδίζουν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στο Sportcamp στο Λουτράκι 12 και 13 Μαΐου. Εκεί θα διαγωνιστούν για την ανάδειξη του τελικού νικητή κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Η νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης στην κατηγορία 18-19 ετών κερδίζει ένα ταξίδι για τον τελικό του UEFA EURO 2012, ενώ οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) θα κερδίσουν ως έπαθλο τη συμμετοχή όλων των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που διοργανώνουν οι σχολές της Arsenal στην Ελλάδα με στόχο να αναδείξουν το ταλέντο τους και να αξιοποιηθούν από επαγγελματικές ομάδες.

Πλέον σειρά έχει η πόλη της Λάρισας για να φιλοξενήσει το Coca-Cola Cup το διήμερο (10- 11 Μαρτίου). Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Olympic Park της (5ο χλμ. Λάρισας-Φαρσάλων) το Σάββατο (14:30 με 21:00) και την Κυριακή (10:00 με 14:00). Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του site της Coca-Cola (www.cocacola.gr).

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=