ΤΟΠΙΚΟ

Ισοπαλία στο Βελεστίνο για Ρήγα και Θησέα

ισοπαλία-στο-βελεστίνο-για-ρήγα-και-θη-455564

Στο δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας τους Ρήγας Φεραίος και Θησέας Αγριάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Οι δύο ομάδες, που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Α’ ΕΠΣΘ και Γ’ Εθνικής αντίστοιχα, σημείωσαν από ένα γκολ στο πρώτο μέρος, έχοντας παράλληλα και από μία πολύ καλή στιγμή.

Μετά την εκπληκτική απόκρουση του Σπηλιοπούλου σε κοντινό πλασέ του Κατσιγιάννη στο 9ο λεπτό ο 17χρονος και ιδιαίτερα δραστήριος, Δημήτρης Αγροκώστας, λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ για τους «κυανόλευκους», βάζοντας την κόντρα εκτός περιοχής σε απομάκρυνση αμυντικού με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Καρακασίδη.

Στο 26’ ο Φουρκιώτης υποδέχθηκε τη μπάλα στα αριστερά της περιοχής από τον Αλεξίου, απέφυγε τον Βουραζέρη και πλάσαρε εύστοχα διαγώνια για το 1-0.

Ωστόσο η απάντηση του Ρήγα δεν άργησε με τον νεαρό Αγροκώστα να κερδίζει στο 29ο λεπτό το πέναλτι και τον αρχηγό Σουγκάρη να ευστοχεί… τρυπώντας τα ήδη τρύπια δίχτυα για το 1-1.

Ο φιλικός ο αγώνας είχε αρκετά δυναμικά μαρκαρίσματα, ενώ σίγουρα δεν ήταν ωραία εικόνα η αποχώρηση του υποβασταζόμενου Βλιώρα στην επανάληψη, η οποία εντούτοις κινήθηκε… σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Αντιθέτως, η παρουσία ως βασικού του 15χρονου αριστερού μπακ Χασάπη στον Ρήγα δείχνει και τον ρόλο που μπορεί να έχει το τοπικό ποδόσφαιρο στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών.

Μία κεφαλιά του Καρατσόλη στο 65’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσιλίγκο, ενώ δύο λεπτά μετά ο Φουρκιώτης από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση αμαρκάριστος έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία.

Μία απόκρουση του Τσιλίγκου σε κόρνερ, σε σέντρα σουτ κι ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Ρόκα που κατέληξε άουτ, ήταν οι τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης.

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος, Χασάπης, Χότζα, Σταματίου, Σουγκάρης, Γουτούλης, Φούκης, Βαϊόπουλος, Δ. Αγροκώστας, Καρακίτσος.

Συμμετείχαν και οι: Τσιλίγκος, Βλιώρας, Βουραζέρης, Φιλοσόγλου, Ρόκας, Γ. Αγροκώστας, Κουσκουρίδας.

Θησέας Αγριάς: (Σταματίου): Καρακασίδης, Ιακωβίδης, Γκάγκας, Δημουλάς, Κουκουτής, Χατζησταμάτης, Αλεξίου, Τσιανάκας, Καραμανλής, Φουρκιώτης, Κατσιγιάννης.

Συμμετείχαν και οι: Κοντοστάθης, Παπουτσής, Κουτσούκης, Σπαθής, Καρατσόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου