ΤΟΠΙΚΟ

Πήρε τον σκόρερ Τσιάκο ο Τοξότης

πήρε-τον-σκόρερ-τσιάκο-ο-τοξότης-464884

Νέα ενίσχυση για τον Τοξότη, που απέκτησε τον Κώστα Τσιάκο από τον Δωτιέα Αγιάς. Η ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου αναφέρει: «Ο Τοξότης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Τσιάκου από τον Δωτιέα Αγιάς.

Ο Κωνσταντίνος Τσιάκος γεννήθηκε στην Λαμία στις 27-9-1995, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Αίαντα Λαμίας και αγωνίζεται στην επίθεση.

Αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Κ17 SuperLeague με τον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2010-11 και Κ20 SuperLeague με τη Νίκη Βόλου και την ΑΕ Λάρισας τη σεζόν 2014-15.

Αγωνίστηκε και στις ομάδες ΑΟ Καρδίτσας, Λάρισα 2012, Αχιλλέας Φαρσάλων, Φαλανιακός και Δωτιέας Αγιάς.

Αναδείχτηκε δύο φορές πρώτος σκόρερ Κ20 Β’ Εθνικής και πρώτος σκόρερ της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Λάρισας τη σεζόν 2019-20 με 20 γκολ σε 24 ματς.

Εχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Λάρισας με τη Λάρισα 2012 και το Κύπελλο ΕΠΣ Λάρισας την σεζόν 2019-20 με τον Φαλανιακό.

Ο Κωνσταντίνος Τσιάκος, ίσως ο κορυφαίος σκόρερ της ΕΠΣ Λάρισας την τελευταία πενταετία, έρχεται να ενισχύσει την επίθεση του Τοξότη.

Ο Κωνσταντίνος Τσιάκος δήλωσε στον ιστότοπο της ομάδας:

«Μια καινούρια σελίδα ανοίγει για μένα ερχόμενος σε ένα πολύ ιστορικό σωματείο, όπως ο Τοξότης! Ο Τοξότης είναι μια ομάδα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει κάνει τεράστια άλματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Βόλου!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου