ΤΟΠΙΚΟ

Νέο ξεκίνημα σήμερα για τον ΓΣ Αλμυρού

νέο-ξεκίνημα-σήμερα-για-τον-γσ-αλμυρού-464910

Το νέο του ξεκίνημα μετά την πτώση από τη Γ’ Εθνική στην Α’ ΕΠΣΘ θα κάνει σήμερα ο ΓΣ Αλμυρού με καινούργια διοίκηση και προπονητή, που είναι ο Κώστας Στέκας.

Στις 18.00 στο «Αθ. Ραγάζος» τελείται ο αγιασμός και γίνεται η πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία έχει αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ της, βασιζόμενη σε πολλά νέα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή, ενώ έχει αποκτήσει νέα διοίκηση μετά την αποχώρηση του Δήμου Περπερίδη από την προεδρία του συλλόγου.

Σ’ αυτήν πλέον βρίσκεται μετά τη διενέργεια εκλογών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λεωνίδας Κωτούλας. Ο Παναγιώτης Κοντοβάς και ο Αργύρης Κυριάκος, που θέλει να δει ότι μπορεί να ανταποκριθεί μετά την εγχείρηση για αποκατάσταση της ολικής ρήξης αχιλλείου τένοντα, αποτελούν την παλιά φρουρά, ενώ μέλη του ρόστερ θα είναι και οι Μπένος, Κλουκουτάρας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Ηλίας Τιμπλαλέξης, Τετριμίδας, Στέλιος Τσιάτσιος, Ζαντιώτης, Εφραίμ Βέργος, Κοντογεωργάκης, Αράπης, Αργυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Καραγεωργόπουλος, Ντόντα, Δημήτρης Δήμου, Θανάσης Αντωνιάδης, Αντώνης Δρόσος. Αυτοί θα είναι οι 19 από τους περίπου 25 παίκτες, που θα δώσουν σήμερα το «παρών», ενώ έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Χρήστου Γρούνα, που ενεργοποιείται και πάλι ως ποδοσφαιριστής, αν και εδώ και χρόνια είχε τερματίσει την καριέρα του και αγωνιζόταν με την ομάδα των παλαιμάχων.

Επίσης, ο Κώστας Στέκας αναμένει ως το τέλος του μήνα άλλους 3-4 πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή η διοίκηση.

Να σημειωθεί ότι ο Γ.Σ. Αλμυρού έχει κλείσει και κάποια φιλικά, στις 29 Αυγούστου με τους Μυρμηδόνες, στις 4 ή 5 Σεπτεμβρίου με τον Πύρασο εντός, στις 11 ή 12 Σεπτεμβρίου με τον Αίαντα Σούρπης εντός, στις 18/9 με τον Ρήγα Φεραίο και στις 25/9 με τη Στυλίδα εκτός, αν δεν υπάρχει τότε κάποια επίσημη αγωνιστική υποχρέωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου