ΤΟΠΙΚΟ

Τρεις νέες μεταγραφές η Αγία Αννα

τρεις-νέες-μεταγραφές-η-αγία-αννα-466340

Γρηγοριάδης, Τσέλιος και Στεργίου ανακοινώθηκαν χθες από την Αγία Αννα, που ενισχύθηκε αντίστοιχα στις θέσεις του τερματοφύλακα, του αμυντικού χαφ και του πλάγιου μπακ. Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. «Η Αγία Άννα» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γρηγοριάδη Νίκου, Τσέλιου Γιώργου και Στεργίου Άρη. Ο Νίκος είναι 22χρονών, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και τελευταία του ομάδα ήταν ο Α.Ο Ανατολής Ιωαννίνων. Ο Γιώργος είναι 33 χρόνων και τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν ως αμυντικός μέσος στην ομάδα της Αγχιάλου. Τέλος, ο Άρης είναι 28 χρονών και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Η οικογένεια της Αγίας Άννας τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Τα φιλικά

Επίσης, η Αγία Αννα ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22. Αυτά είναι:

18/8 με Σαρακηνό

21/8 με Πύρασο

4/9 με Θησέα

8/9 με ΑΕ 2002

12/9 με Δωτιέα Αγιάς

15/9 με Ρήγα Φεραίο

19/9 με Αίαντα Σούρπης

Ο Φώτο στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος

Ο γκολκήπερ Σταύρος Φώτο μεταγράφηκε από τους Νέους Αγίας Αννας στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος. Αναλυτικά: «Ο αθλητικός σύλλογος «Νέοι Αγίας Άννας» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή από την ομάδα στην Κ19 της ΠΑΕ Βόλος. Πρόκειται για τον 18χρονο τερματοφύλακα Σταύρο Φώτο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συμμετέχει στην προετοιμασία της νέας του ομάδας. Οι συμπαίκτες, οι προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ εύχονται στον Σταύρο υγεία και καλή επιτυχία στο νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου