Εκδήλωση του Κενταύρου Ζαγοράς

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-07, 13:44:15
Εκδήλωση του Κενταύρου Ζαγοράς

Το Σάββατο 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Αγίας Κυριακής Ζαγοράς η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, του τμήματος της αντρικής ομάδας και των μικρών αθλητών της ακαδημίας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, και παρά τις αρκετές απουσίες λόγω ασθενείας, πενήντα παιδιά-μέλη της ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν, να διασκεδάσουν και μέσα από κλήρωση που έγινε, κάποιοι να κερδίσουν μπάλες του basket. Ο τυχερός αθλητής Ψαθάς Νικόλαος, στο κομμάτι του οποίου βρέθηκε το φλουρί της πίτας, παρέλαβε μία δωροεπιταγή για την αγορά ποδηλάτου.

Στη συνέχεια, και μετά την αποχώρηση των παιδιών, παρατέθηκε δείπνο στους παίχτες του ανδρικού τμήματος, στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και στους παρευρισκομένους φίλους του συλλόγου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο πρόεδρος κ. Χρυσοβαλάντης Κοντογιώργος έκανε ένα συνοπτικό απολογισμό των έως τώρα δράσεων, μία σύντομη ενημέρωση για τα πλάνα της νέας διοίκησης του σωματείου και προσκάλεσε όποιους ενδιαφέρονται για περαιτέρω ενημέρωση να παραστούν στην προσεχή συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η ευχάριστη και αισιόδοξη βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και την παραλαβή των δώρων από τους τυχερούς.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ζαγοράς “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” ευχαριστεί θερμά το κατάστημα “ΘΡΑΚΑ” για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση, τις επιχειρήσεις “ATHLETE ‘S FOOT” και «ΒΙΚΙΩΤΗΣ ΔΑΜΤΣΑΣ” για τις προσφορές τους στα δώρα της βραδιάς και εύχεται σε όλους καλό υπόλοιπο χρονιάς γεμάτο υγεία και ευτυχία.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=