Ο Κένταυρος Αγριάς... με Λεωνίδα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-03, 12:57:33
Ο Κένταυρος Αγριάς... με Λεωνίδα

Σήμερα στο τελευταίο παιχνίδι κανονικής περιόδου στη Β΄ Εθνική Χάντμπολ

Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου δίνει το Σάββατο η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων στις 19.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Η ομάδα της Αγριάς θέλει καθαρά για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας την νίκη στον σημερινό αγώνα. Μια νίκη που δεν θα αλλάξει την τελική βαθμολογική θέση που θα καταλάβει η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, στον όμιλό της, θα τονώσει όμως το ηθικό των παικτών ενόψει του μπαράζ για την παραμονή.

Μπορεί η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς να καταλαμβάνει την 5η θέση στον όμιλό της και να είναι εκτός του αρχικού στόχου της για άνετη παραμονή στη Β΄ Εθνική, έχει όμως αποδείξει με την αγωνιστική της παρουσία σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος πως δικαιούταν καλύτερης πορείας και πως καθαρά για λόγους απειρίας και έλλειψης ψυχολογίας, των νεαρών της παικτών, δεν βρίσκεται αυτή την στιγμή σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Με γνώμονα όλα τα παραπάνω οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Κενταύρου Αγριάς θέλουν σήμερα την νίκη απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων.

Μια ομάδα βέβαια που έρχεται και αυτή στο Βόλο με αυτοσκοπό την νίκη, για να μπορέσει να καταλάβει την 2η θέση στον όμιλο, που θα την οδηγήσει στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2. Η ομάδα των Αγ. Αναργύρων αν και ξεκίνησε σαν φαβορί στον όμιλο για την κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων, με την απρόσμενη ήττα (εντός έδρας) από τον Έσπερο Καλλιθέας, έχει μπει αυτή την στιγμή σε περιπέτειες και θέλει μόνο την νίκη στον αγώνα με τον Κένταυρο Αγριάς για να πετύχει τον σκοπό της. Όλα τα παραπάνω προδικάζουν ένα συναρπαστικό αγώνα στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, που θα τον παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον οι φίλοι του Χάντμπολ.

*Στο μεταξύ τον πέμπτο της αγώνα δίνει αύριο Κυριακή το πρωί στις 11.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Εσπέρου Λαμίας για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, η οποία αυτή την στιγμή με 4 νίκες στα 4 παιχνίδια που έχει αγωνισθεί, προπορεύεται στον όμιλο της Κ. Ελλάδας, θέλει με νίκη στον αγώνα της Κυριακής να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή Κ. Ελλάδας, που θα την οδηγήσει σε μπαράζ για την άνοδο στην Α2΄ Εθνική Κατηγορία.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=