Με Λάκη Μπακάλη ο Ρήγας Φεραίος

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-16, 18:14:23
Με Λάκη Μπακάλη ο Ρήγας Φεραίος

Με τον Λάκη Μπακάλη προπονητή θα είναι τη νέα περίοδο ο Ρήγας Φεραίος όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωση του που αναφέρει: «Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα και εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, ο σύλλογος θέτει σε εφαρμογή το πλάνο για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Η διοίκηση του «Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή Λάκη Μπακάλη.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, επικυρώθηκε η συμφωνία που υπήρχε από τον περασμένο Νοέμβριο για συνέχιση της συνεργασίας μας και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

 Ο ακέραιος χαρακτήρας του και ο δυναμισμός που τον διακατέχει, είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα για να δημιουργήσουμε την ομάδα που όλοι θέλουμε στο Βελεστίνο.

Επίσης, το τεχνικό επιτελείο θα στελεχώσουν ο Κών/νος Γιαγιάς και ο Κων/νος Τσούρικας.

Ο μεν πρώτος θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας, με πλούσια εμπειρία και ικανότητα, ο δε δεύτερος θα αναλάβει την εκγύμνανση των ποδοσφαιριστών μας.

Με αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά και πάθος που αξίζει για τον «ΡΗΓΑ» μας, ξεκινάει άμεσα ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=