ΤΟΠΙΚΟ

Επιστροφή για τις ακαδημίες του Τοξότη

επιστροφή-για-τις-ακαδημίες-του-τοξότ-589800

Επιστροφή στη δράση, επιστροφή στο παιχνίδι, στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο από σήμερα για τις ακαδημίες του Τοξότη και σε ανακοίνωση αναφέρει: «Αγαπητοί γονείς, η ακαδημία του ΑΟ Τοξότη Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επανέναρξη των προπονήσεων των υποδομών μας, αρχής γενομένης από σήμερα Τρίτη 18/5 στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου.

Πρώτη μας προτεραιότητα και ασφαλώς για τη σωστή λειτουργία της ακαδημίας μας είναι η τήρηση των κάτωθι, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου της ΓΓΑ:

  1. Ολοι οι αθλητές θα προσκομίσουν στον υπεύθυνο της ακαδημίας μας φωτοτυπία της δήλωσης αποτελέσματος από το self test, που υποβάλλονται εβδομαδιαία, όλα τα παιδιά για το σχολείο τους.
  2. Ολοι οι αθλητές θα φέρουν μαζί τους μάσκα κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο και θα έχουν μαζί τους αντισηπτικό.
  3. Δεν γίνεται χρήση αποδυτηρίων.
  4. Θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση από το προσωπικό της ακαδημίας μας.
  5. Χειραψίες, χαιρετισμοί, εναγκαλισμοί απαγορεύονται.
  6. Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης, ούτε συνωστίζονται πέριξ αυτού.

Σας περιμένουμε λοιπόν με χαρά παλιούς και νέους αθλητές να μεγαλώσουμε την οικογένεια του Τοξότη και να επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα κάνοντας αυτό που αγαπάμε πιο πολύ, να παίξουμε ποδόσφαιρο!!! Α.Ο. Τοξότης Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου