Με επιτυχία τα «Νικητήρια 2012»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-13, 13:04:25
Με επιτυχία  τα «Νικητήρια 2012»

Στους κολυμβητικούς αγώνες συμμετείχαν αθλητές 8 και 9 ετών από 11 σωματεία της Θεσσαλίας.

Την περασμένη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο «Βασίλειος Πολύμερος» της Ν. Ιωνίας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το κολυμβητικό τμήμα της Νίκης Βόλου διοργάνωσε ημερίδα με την επωνυμία «Νικητήρια 2012».

Επιμέλεια: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές 8 και 9 ετών από 11 σωματεία της Θεσσαλίας. Συνολικά 250 κολυμβητές και κολυμβήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και άφησαν πολλές υποχρεώσεις για το μέλλον. Αν και η περίοδος αυτή δεν είναι η καλύτερη για τον υγρό στίβο στην χώρα μας, οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και απέδειξαν ότι εάν υπάρχει καλή οργάνωση, μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό μπορούμε να υπολογίζουμε πως θα έχουμε λαμπρή συνέχεια στις επιτυχίες.

Η κολυμβητική ομάδα του Γ.Σ.Β «Η Νίκη» πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, κατέκτησε συνολικά 16 μετάλλια (7 χρυσά, 6 αργυρά και 3 χάλκινα), με ατομικές επιδόσεις όλων των κολυμβητών της.

Ακόμα, από πλευράς Γ.Σ.Β. «Νίκη» συμμετείχαν οι κολυμβητές: Αλεξίου Αντριάννα, Αράμπογλου Κων/να, Βαλασσά Θεμιστώ, Γιαννακοπούλου Σοφία, Γεωργάκος Γιώργος, Γκινίδης Κώστας, Δαιλιάνης Νίκος, Δαλίδης Γιώργος, Ευθυμίου Παντελής, Καθηνιώτης Άνθιμος, Καραγεωργοπούλου Αλίκη, Κασαπλέρη Βικτώρια, Λάιος Γιώργος, Ματσάγγου Στέλλα, Μποζανογλίδης Γιώργος, Παπαδημητρίου Κων/νος, Σαββίδης Αλέξανδρος, Σινάνης Αλέξης, Τσίχλας Γιώργος, με βελτίωση της ατομικής τους απόδοσης.

Η μεθοδική δουλειά στα τμήματα υποδομής του Γ.Σ.Β. «Νίκη» αποδίδει καρπούς και οι αθλητές του συλλόγου παρουσιάζουν σημαντική πρόοδο. Οι άοκνες προσπάθειες των εφόρων του τμήματος, η άριστη σχέση και συνεργασία με τους γονείς των αθλητών και η προσεγμένη δουλειά των προπονητών του συλλόγου δημιουργεί τη βάση για μεγαλύτερες διακρίσεις.

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες της Νίκης συνεχίζονται με την συμμετοχή δύο κολυμβητών στου Χειμερινούς αγώνες Βορείου Ελλάδος το ερχόμενο σαββατοκύριακο και σε ένα μήνα οι αθλητές των προαγωνιστικών κατηγοριών ρίχνονται στη μάχη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα:

Στα 100 μέτρα ελεύθερο(αγόρια 9 ετών), την 1η θέση κατέκτησε ο Κοντοβάς Γιάννης(ΓΣ Νίκης Β.), την 2η θέση ο Στάμος Απόστολος(ΟΕΑΝΑΒ), την 4η θέση ο Οικονόμου Δημήτρης(ΟΕΑΝΑΒ) και την 5η θέση ο Πρωτόπαπας Λευτέρης(Ολ. Βόλου).

Στα 100 μέτρα ελεύθερο(κορίτσια 9 ετών), την 1η θέση πήρε η Μεριστούδη Βάια(ΓΣ Νίκη), την 3η θέση η Κουλούρη Κλεονίκη(ΟΕΑΝΑΒ) και την 4η θέση η Γκόσιου Μαρία(ΟΕΑΝΑΒ).

Στα 50 μέτρα πρόσθιο(αγόρια 8 ετών), την 1η θέση κατέκτησε ο Λαμπριάδης Γεώργιος(Ο.Κ Νόλου), την 3η θέση ο Γανωτής Κωνσταντίνος(ΟΕΑΝΑΒ), την 4η θέση ο Χαρίσης Οδυσσέας(ΟΕΑΝΑΒ), την 5η θέση ο Καράκης Βασίλης(ΟΕΑΝΑΒ), την 8η θέση ο Μεργιάς Κωνσταντίνος(Ο.Κ Βόλου), τη 9η θέση ο Κουτσούκης Αποστόλης(ΟΕΑΝΑΒ), την 10η θέση ο Στεργιόπουλος Παναγιώτης(ΝΟΒΑ), την 11η θέση ο Ρήγας Ραφαήλ(Ο.Κ Βόλου),, την 12 θέση ο Γαρουφαλλής Γεώργιος(ΟΕΑΝΑΒ) και την 13η θέση ο Μαρσουβανίδης Κωνσταντίνος(ΟΕΑΝΑΒ).

Στα 50 μέτρα πρόσθιο(κορίτσια 8 ετών), την 1η θέση πήρε η Τρύπα Σοφία(ΝΟΒΑ), την 2η θέση Σφυρή Ζωή(ΝΟΒΑ), την 3η θέση η Δίπλα Αικατερίνη(Ο.Κ Βόλου), την 4η θέση η Ασημίνου Ελένη(ΟΕΑΝΑΒ), την 5η θέση η Χριστοδουλοπούλου Άρτεμις(Ο.Κ Βόλου), στην 7η θέση η Τσίλιου Ιωάννα(Ολ. Βόλου) και στην 9η θέση η Βαλασσά Θεμιστώ(Γ.Σ Νίκης).

Στα 50 μέτρα πρόσθιο(αγόρια 9 ετών), την 2η θέση κατέκτησε ο Στάμος Απόστολος(ΟΕΑΝΑΒ), την 3η θέση ο Αγιώτης Στέλιος(Γ.Σ Νίκης), την 4η θέση ο Μανουσάκης Δημήτρης(ΝΟΒΑ), την 7η θέση ο Μουστάκας Τάσος(Γ.Σ Νίκη), την 8η θέση ο Κορωνιάδης Γιώργος(Γ.Σ Νίκη), την 10η θέση ο Τσίχλας Γιώργος(Γ.Σ Νίκης), την 11η θέση ο Νιζάμης Άρης(Ο.Κ Βόλου), την 13η θέση ο Γεωργάκος Γεώργιος(Γ.Σ Νίκη), την 14η θέση ο Αγριγιάννης Κωνσταντίνος(Ο.Κ Βόλου), την 15η θέση ο Γκινίδης Κώστας(Γ.Σ Νίκης), την 16η θέση ο Βογιατζιδόπουλος Γέβριος(ΝΟΒΑ), την 17η θέση ο Βήτας Θωμάς(ΟΕΑΝΑΒ), την 18η θέση ο Ανδρέου Ανδρέας(ΟΕΑΝΑΒ), την 19η θέση ο Ιωαννίδης Γιάννης(Γ.Σ Νίκη), την 20η θέση ο Αντωνίου Κωνσταντίνος(Α.Σ.Κ Ολυμπιακού Β.), την 21η θέση ο Παπακοσμάς Νικόλαος(ΟΕΑΝΑΒ), την 22η θέση ο Σαββίδης Αλέξανδρος(Γ.Σ Νίκης) και την 23η θέση ο Μπέκας Αντώνης(ΟΕΑΝΑΒ).

-Στα 50 μέτρα πρόσθιο(κορίτσια 9 ετών), την 1η θέση κατέκτησε η Παπαιωάννου Κωνσταντίνα(Ο.Κ Βόλου), την 2η θέση η Ράπτη Μαριλίτα(Ο.Κ Βόλου), την 3η θέση η Λούπα Μιλίτσα(ΟΕΑΝΑΒ) , την 4η θέση η Καραγεωργοπούλου Ιωάννα(Γ.Σ Νίκης), την 5η θέση η Ξινομπίτη Αρετή(ΝΟΒΑ), την 6η θέση η Ματζιαρή Βασιλική(Γ.Σ Νίκη), την 8η θέση η Γκάγκα Μαρία(Γ.Σ Νίκη), την 9η θέση η Βλιώρα Νίκη(ΝΟΒΑ), την 10η θέση η Γκόσιου Μαρία(ΟΕΑΝΑΒ), την 11η θέση η Ζαμιλούδη Αργυρώ(Ο.Κ Βόλου), στην 13η θέση η Αλεξιάδη Ασιμίνα(Ο.Κ Βόλου) και στην 14η θέση η Μακρή Αργυρώ(Ο.Κ Βόλου).

Στα 50 μέτρα πεταλούδα(αγόρια 9 ετών), την 2η θέση κατέκτησε ο Μπαράκος Κωνσταντίνος(ΟΕΑΝΑΒ) και την 3η θέση ο Αφεντίτσας Χρήστος(ΟΕΑΝΑΒ).

Στα 50 μέτρα πεταλούδα(κορίτσια 9 ετών), την 1η θέση πήρε η Παπαιωάννου Κωνσταντίνα(Ο.Κ Βόλου) και την 2η θέση η Χατζηεφραιμίδου Μαρία(Γ.Σ Νίκη).

Στα 100 μέτρα ύπτιο( αγόρια 9 ετών), την 2η θέση πήρε ο Πανάγος Νικόλαος(ΟΕΑΝΑΒ).

Στα 100 μέτρα ύπτιο(κορίτσια 9 ετών), την 1η θέση κατέκτησε η Ξυνομπίτη Θεοδώρα(ΝΟΒΑ), την 3η θέση η Χατζηεφραιμίδου Σταυρούλα(ΓΣ Νίκη), την 5η θέση η Κούτνα Ειρήνη(ΟΕΑΝΑΒ) και την 7η θέση η Κουλούρη Κλεονίκη(ΟΕΑΝΑΒ).

Στα 50 μέτρα ελεύθερο(αγόρια 8 ετών), την 1η θέση κατέκτησε ο Γκέκας Λάζαρος(ΟΕΑΝΑΒ), την 2η θέση Καλαμπούκας Νίκος(Γ.Σ Νίκη), την 4η θέση ο Κούκιος Φοίβος(ΟΕΑΝΑΒ), την 5η θέση ο Χαρίσης Οδυσσέας(ΟΕΑΝΑΒ), την 6η θέση ο Λαμπριάδης Γελωργιος( Ο.Κ Βόλου), την 7η θέση ο Αραβάνος Αποστόλης(Ο.Κ Βόλου) και την 10η θέση ο Σκιαθίτης Αντώνης(ΟΕΑΝΑΒ).

Στα 50 μέτρα ελεύθερο(κορίτσια 8 ετών), την 1η θέση πήρε η Βαραλή Φωτεινή(ΝΟΒΑ), την 2η θέση η Χατζηεφραιμίδου Μαρίνα (Γ.Σ Νίκη), την 3η θέση η Σώτη Εύα(Γ.Σ Νίκη), την 4η θέση η Τσίλιου Ιωάννα (Ολ. Βόλου), την 5η θέση η Χαρίση Ιωάννα (ΟΕΑΝΑΒ), την 6η θέση η Τσαλούλου Χαρά(Γ.Σ Νίκη), την 7η θέση η Δίπλα Αικατερίνη(Ο.Κ Βόλου), την 8η θέση η Γιανάκου Ήλια(ΟΕΑΝΑΒ), την 9η θέση η Αποστολάκη Έρικα(ΟΕΑΝΑΒ) και την 10η θέση η Ζάνη Ναταλία (ΟΕΑΝΑΒ).

Στα 50 μέτρα ελεύθερο(αγόρια 9 ετών), την 1η θέση κατέκτησε ο Μιαρίτης Αλέξανδρος(ΓΣ Νίκη), την 2η θέση ο Μπαράκος Απόστολος(ΟΕΑΝΑΒ), την 5η θέση ο Οικονόμου Δημήτρης(ΟΕΑΝΑΒ), την 6η θέση ο Μανουσάκης Δημήτρης(ΝΟΒΑ), την 7η θέση ο Ιωαννίδης Γιάννης(ΓΣ Νίκη), την 9η θέση ο Καραφίλογλου Νικόλαος(Ο.Κ Βόλου) και την 10η θέση ο Αγριανίτης Κωνσταντίνος(Ο.Κ Βόλου).

Στα 50 μέτρα ελεύθερο(κορίτσια 9 ετών), την 1η θέση πήρε η Χατζηεφραιμίδου Μαρία(Γ.Σ Νίκη), την 2η θέση η Χατζηεφραιμίδου Σταυρούλα(Γ.Σ Νίκη), την 3η θέση η Ράπτη Μαριλίτα(Ο.Κ Βόλου), την 4η θέση η Λούπα Μιλίτσα(ΟΕΑΝΑΒ), την 5η θέση η Κολοβού Ανθή(ΟΕΑΝΑΒ), την 7η θέση η Αλεξανδρή Αλίκη(Ο.Κ Βόλου), την 8η θέση η Σαμίου Λίνα(Ο.Κ Βόλου), την 9η θέση η Τσοκανάκη Έλενα(ΟΕΑΝΑΒ), και την 10η θέση η Βλιώρα Νίκη(ΝΟΒΑ).

Στα 50 μέτρα ύπτιο(αγόρια 8 ετών), την 1η θέση πήρε ο Γκέκας Λάζαρος(ΟΕΑΝΑΒ), την 2η θέση ο Καλαμπούκας Νίκος(ΓΣ Νίκη), την 4η θέση ο Κούκιος Φοίβος(ΟΕΑΝΑΒ) και την 10η θέση ο Ψήφης Γεώργιος(Α.Σ.Κ. Ολ.).

Στα 50 μέτρα ύπτιο(κορίτσια 8 ετών), την 1η θέση πήρε η Τρύπα Σοφία(ΝΟΒΑ), την 2η θέση η Βαραλή Φωτεινή(ΝΟΒΑ), την 3η θέση η Χαρίση Ιωάννα(ΟΕΑΝΑΒ), την 4η θέση η Τσαλούλου Χαρά(ΓΣ Νίκη), την 5η θέση η Χιώτη Κατερίνα(Ολ. Βόλου),την 6η θέση η Ζανή Ναταλία(ΟΕΑΝΑΒ), την 8η θέση η Σώτη Εύα(ΓΣ Νίκη), την 9η θέση η Καλούτσα Αριάδνη(Α.Σ.Κ Ολυμπ.) και την 10η θέση η Γιαννάκου Ήλια(ΟΕΑΝΑΒ).

Στα 50 μέτρα ύπτιο(αγόρια 9 ετών), την 1η θέση πήρε ο Κοντοβάς Γιάννης(ΓΣ Νίκη), την 2η θέση ο Πανάγος Νικόλαος(ΟΕΑΝΑΒ), την 5η θέση ο Καραφίλογλου Νικόλαος(Ο.Κ Βόλου), στην 7η θέση ο Λέφας Αλέξανδρος(Ο.Κ Βόλου) και την 8η θέση ο Βαλής Αλέξανδρος(ΓΣ Νίκη).

Στα 50 μέτρα ύπτιο(κορίτσια 9 ετών), την 1η θέση κατέκτησε η Μεριστούδη Βάια(ΓΣ Νίκης), την 2η θέση η Ξυνομπίτη Θεοδώρα(ΝΟΒΑ), την 4η θέση η Ξυνομπίτη Αρετή(ΝΟΒΑ), την 5η θέση η Σαμίου Λίνα(Ο.Κ Βόλου), την 7η θέση η Αλεξανδρή Αλίκη(Ο.Κ Βόλου), την 8η θέση η Κούτνα Ειρήνη(ΟΕΑΝΑΒ), την 9η θέση η Τσοκανάκη Έλενα(ΟΕΑΝΑΒ) και την 10η θέση η Κασαπλέρη Βικτώρια(Γ.Σ Νίκη).

4x50 μέτρα Ελεύθερο(αγόρια 8 ετών)

1ος ΟΕΑΝΑΒ

4x50 Ελεύθερο(κορίτσια 8 ετών)

1ος ΝΟΒΑ

2ος ΟΕΑΝΑΒ

4x50 μέτρα Ελεύθερο(αγόρια 9 ετών)

1ος ΟΕΑΝΑΒ

2ος ΓΣ Νίκη

4ος Ο.Κ Βόλου

4x50 μέτρα Ελεύθερο(κορίτσια 9 ετών)

1ος ΓΣ Νίκη

2ος Ο.Κ Βόλου

3ος ΟΕΑΝΑΒ

4Ος ΝΟΒΑ

4x50 μέτρα μικτή ομαδική(αγόρια 9 ετών)

1ος ΟΕΑΝΑΒ

3Ος Ο.Κ Βόλου

4x50 μέτρα μικτή ομαδική(κορίτσια 9 ετών)

1ος Ο.Κ Βόλου

2ος ΝΟΒΑ

3Ος ΟΕΑΝΑΒ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=