Επιτυχίες και εμπειρίες απο το «ΚΙΜ»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-09, 18:07:26
Επιτυχίες   και εμπειρίες  απο  το  «ΚΙΜ»

Αθλητές του μετείχαν στο πρωτάθλημα Τae Kwon Do WTF στο Βόλο

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό  Πρωτάθλημα Tae Kwon Do - WTF  στο κλειστό “Αδαμοπούλου” με την παρουσία εκπροσώπων του αθλήματος και των αθλητών όλων των κατηγοριών από συλλόγους της Θεσσαλίας.

Οι Βολιώτες αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες, εκπροσωπώντας το αθλητικό γυμναστήριο «ΚΙΜ» Βόλου είναι οι εξής: Χριστοδούλου Δήμος, Νότα Εύη, Κακαβίτσα Ελισσάβετ, Αλίτσιου Αλεξάνδρα, Αλίτσιου Αναστασία, Γιαννούλη Γιοβάννα-Παρασκευή, Σφύρη Φαίη, Καραγιάννη Ελένη, Μαχαιρίτσα Γεωργία, Παππάς Κωνσταντίνος, Στιβαχτή Ευαγγελία, Καψάλης Ραφαήλ, Κουκορίνης Φώτης, Γερμάνης Χαράλαμπος, Γερμάνη Παρασκευή, Παπαδημητρίου Ιάσων, Πασχίδη Αντωνία, Βέλου Ελπίδα, Μαχαιρίτσα Μαρία, Παναγιώτου Μαρία, Μικρόπουλος Χρήστος, Θεοχαρίδη Φαίδρα, Σαρηγιάννη Ρένια, Αντωνιάδης Χρήστος, Παναγιώτου Ευάγγελος και Μουστάκα Ευτυχία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συμμετοχή των πολύ μικρών αθλητών, οι οποίοι έδειξαν πολύ θάρρος, αγωνιστικότητα και μαχητικότητα, οι οποίοι είναι: Καουνάς Νικόλαος, Πασχίδη Σοφία και Σφύρης Ευάγγελος.

Ο προπονητής των αθλητών κ. Κωνσταντίνος Ποζαμπαλίδης δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Αυτό που θέλαμε να δείξουμε στους αθλητές είναι το ευ- αγωνίζεσθαι και να μπουν στο αγωνιστικό πνεύμα.. Το tae knon do είναι ολυμπιακό άθλημα, γι’ αυτό οι νέοι αθλητές είναι καλό να μάθουν να αγωνίζονται με πρότυπα τους πρωταθλητές του αθλήματος, όπως ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο Αλέξανδρος Νικολαίδης και η Μόρφω Δροσίδου. Από πλευρά ετοιμασίας του πρωταθλήματος, έγινε εξαιρετική δουλειά από τους διοργανωτές. Ο στόχος μας είναι οι νέοι αθλητές να μάθουν να αγωνίζονται όμορφα, να γνωριστούν μεταξύ τους και να γνωρίσουν τη μαγεία του αγωνιστικού πνεύματος. Τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα έμειναν πολύ ευχαριστημένα και κέρδισαν μια σημαντική αγωνιστική εμπειρία».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=