ΤΟΠΙΚΟ

Νίκος Τζιόλας: «Ενωμένοι και υγιείς να επιστρέψουμε στα γήπεδα»

νίκος-τζιόλας-ενωμένοι-και-υγιείς-να-824227

Ο Ιάσων Αλλης Μεριάς συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ και «συγκατοικεί» με τον Μαγνησιακό στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την ολοκλήρωση έξι αγωνιστικών.

Συνέντευξη στον ΗΛΙΑ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗ

Μάλιστα το αήττητο σερί σταμάτησε την περασμένη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε από τον Μαγνησιακό με σκορ 0-1. Σύμφωνα με τον προπονητή Νίκο Τζιόλα, στην παρθενική του παρουσία στον πάγκο ομάδας, ο οποίος μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η ομάδα ξεκίνησε ουσιαστικά από το μηδέν το καλοκαίρι και έφθασε στο σημείο να παρουσιάζεται ως ένα αξιόλογο σύνολο με νέα παιδιά στο έμψυχο δυναμικό του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πορεία του Ιάσονα στο φετινό πρωτάθλημα: «Προσωπικά δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο ξεκίνημα για την ομάδα μου. Ξεκινήσαμε προετοιμασία στις 22 Ιουλίου με μόλις 8 ποδοσφαιριστές και κάθε μέρα οι συμμετοχές αυξάνονταν με ταχύτατους ρυθμούς. Βασικός μας στόχος είναι η παραμονή της ομάδας μας στη κατηγορία και παίζουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα κάνουμε και το ανάλογο ταμείο. Θέλω να τονίσω πως η διοίκηση παρέχει στο πρόσωπό μου πλήρη στήριξη και μέχρι στιγμής όλο αυτό το εγχείρημα πετυχαίνει, καθώς το σύνολό μας θέλει να εδραιωθεί στην κατηγορία και με αργά, σταθερά, προσεγμένα βήματα να θέσουμε και τις υψηλές πρωταγωνιστικές μας βλέψεις».

Για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ανυπέρβλητη προσπάθεια και μαχητική παρουσία των ποδοσφαιριστών μου σε κάθε αναμέτρηση. Το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας είναι άριστο και υπάρχει σεβασμός μεταξύ προπονητή και ποδοσφαιριστών».

Για την πρώτη ήττα με αντίπαλο τον Μαγνησιακό: «Ήταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στη λεπτομέρεια, ένα κλασικό παιχνίδι Β’ Κατηγορίας και δεχθήκαμε πίεση από την αξιόμαχη ομάδα του Μαγνησιακού. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απουσία του έμπειρου μέσου Γιάννη Τσιόρτου, που αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα μας. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως όλα εξαρτώνται από έναν ποδοσφαιριστή. Προσωπικά πήρα την ευθύνη για την ήττα με τους ποδοσφαιριστές μου να είναι προβληματισμένοι και πεισμωμένοι μετά το τέλος του αγώνα, και αυτό με χαροποιεί, διότι δεν ένοιωσαν αδιαφορία σε κανένα λεπτό του αγώνα».

Για τα προβλήματα που θα επιφέρει το lockdown: «Η κατάσταση που διανύουμε είναι δύσκολη και το δεύτερο «lockdown» δε βοηθάει σε καμία περίπτωση. Αυτό που με φοβίζει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος η ενδεχόμενη παρουσία τραυματισμών, πράγμα που το απεύχομαι, και είναι αβέβαιο πως θα εξελιχθεί η πανδημία το προσεχές χρονικό διάστημα. Ωε τεχνική ηγεσία σχεδιάζουμε τηλεδιάσκεψη με σκοπό την ψυχολογία και την πρακτική ανάλυση της ομάδας, καθώς πρόκειται για μια νεοσύστατη ομάδα με 25 διαφορετικούς χαρακτήρες. Επίσης, θα μοιραστούν σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ανάλογο ατομικό πρόγραμμα».

Τέλος, ευχήθηκε: «Η εποχή της καραντίνας βάζει stop στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Ακολουθούμε τις οδηγίες προσεκτικά και με ασφάλεια για την υγεία όλων μας. Ενωμένοι και υγιείς να επιστρέψουμε στα γήπεδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου