ΤΟΠΙΚΟ

Επεισοδιακή ισοπαλία για Θησέα και Δήμητρα

επεισοδιακή-ισοπαλία-για-θησέα-και-δή-832579

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, ένταση, αψιμαχίες, σύρραξη, κόκκινες, σπουδαίες ευκαιρίες εκατέρωθεν και τέσσερα γκολ, Θησέας και Δήμητρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 για την 3η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής στο γήπεδο της Αγριάς.

Ρεπορτάζ: ΗΛΙΑΣ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ

Η ομάδα της Ευξεινούπολης παρουσίασε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο μέρος και απείλησε στο 12’ με σουτ του Κρανά εκτός περιοχής που απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουτσιρίμπας.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (13’) ο Βούλγαρης σούταρε εκτός περιοχής, αλλά ο Κουτσιρίμπας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 14’ όταν από σέντρα του Καρρά, ο Φουρκιώτης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 15’ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα επίθεση με τον Βλάχο, ο οποίος επιχείρησε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ανακόπηκε από τους αμυντικούς της Δήμητρας. Οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά διατηρούσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 21’ σουτ του Φουρκιώτη, μπλόκαρε σταθερά ο Κουτσιρίμπας. Στο 28’ ψιλοκρεμαστό του Κρανά ψηλά άουτ, ενώ στο 33’ κλασική ευκαιρία για τη Δήμητρα σε διαδοχικά σουτ του Φουρκιώτη και του Βούλγαρη εντός περιοχής, εξουδετερώθηκαν από τον Κουτσιρίμπα. Στο 37’ καλή στιγμή για τον Θησέα με τον Σιώμο να σουτάρει από τα πλάγια αριστερά, αλλά ο Σταυράκης μπλόκαρε. Κι ενώ η Δήμητρα είχε το πάνω χέρι, στο 39’ οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου έφεραν το ματς στα ίσια (1-1). Συγκεκριμένα, από σέντρα ακριβείας του Βουρδάκη από τα δεξιά ο Βλάχος πήδηξε στην «καρδιά» της άμυνας κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με άπιαστη κεφαλιά. Ομως, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 43’ από ασίστ του Φουρκιώτη, ο Κρανάς με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 1-2.

Στο β’ μέρος ο Θησέας προσπάθησε να ανεβάσει στροφές και να φθάσει στην ισοφάριση, αλλά και η Δήμητρα πάλευε στο χώρο του κέντρου και πρόσεχε τα αμυντικά της νώτα. Στο 48’ ο Φουρκιώτης έκανε σκληρό φάουλ στον Κουτσιρίμπα στην προσπάθεια του να του κλέψει τη μπάλα και λίγα λεπτά αργότερα ο έμπειρος πορτιέρο του Θησέα αντικαταστάθηκε από τον Μυλωνά. Από πάσα του Ζαχαράκη και πλασέ του Σιώμου μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 55’ μπλόκαρε ο Σταυράκης κι ένα λεπτό μετά, από κόρνερ του Ζαχαράκη, ο Χατζησταμάτης κέρδισε πέναλτι μετά από υπόδειξη του διαιτητή Καλαντζή, καθώς ανατράπηκε από τον Κλουκουτάρα. Ωστόσο, ο Σιώμος από την «άσπρη βούλα» του πέναλτι δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς ο Σταυράκης φώναξε «όχι» και απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

Φάουλ του Τσιανάκα από ευνοϊκή θέση δεν ανησύχησε τον Σταυράκη που μπλόκαρε εύκολα στο 68’ και στο 70’ σημειώθηκε κλασική ευκαιρία για τον Θησέα, όταν ο Βουρδάκης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο Σταυράκης έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Ο Ιακωβίδης από τη δεξιά πτέρυγα του γηπέδου έκανε τη σέντρα – σουτ στο 75’, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι για να φθάσουμε στο 76’, όταν το ματς τινάχτηκε στον «αέρα». Συγκεκριμένα ο Μεντί έκανε επιθετικό φάουλ στον Μυλωνά και ακολούθησε σύρραξη ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, παράγοντες, και όσους βρίσκονταν στους πάγκους των ομάδων και το ματς έγινε ροντέο. Μετά από οκτάλεπτη διακοπή ο ρέφερι του αγώνα, ο Βολιώτης Στέφανος – Βάιος Καλαντζής, απέβαλε με απ’ ευθείας κόκκινη τόσο τον Στεφανή της Δήμητρας όσο και τον Βουρδάκη του Θησέα.

Το μαγνησιώτικο ντέρμπι πήρε «άγρια» ομορφιά και στο 92’ ο αρχηγός των «πρασίνων», ο Ηλίας Βλάχος, έδωσε το φιλί της ζωής με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Σταυράκη μετά από ασίστ του Δουλά. Μέχρι το 100ο λεπτό δεν έμελλε να αλλάξει κάτι με τις δύο ομάδες να παίρνουν ακόμη ένα βαθμό στη φετινή τους προσπάθεια και να παραμένουν χωρίς νίκη μετά και την 3η αγωνιστική.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας (51’ λ.τρ. Μυλωνάς), Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γουΐχε, Γκάγκας, Ρακής (Δούλας), Χατζησταμάτης, Ζαχαράκης (90+4 Ζάχος), Τσιανάκας (71’ Αντωνούλης), Βλάχος, Σιώμος, Βουρδάκης

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος, Καρράς, Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς, Δημητρίου, Φουρκιώτης (71’ Τετριμίδας-77’ λ. τρ. Λάζογλου), Βούλγαρης (59’ Μεντί), Κλουκουτάρας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου