ΤΟΠΙΚΟ

«Στόχος μας οι βαθμοί σε κάθε αναμέτρηση»

στόχος-μας-οι-βαθμοί-σε-κάθε-αναμέτρη-840023

Ο προπονητής του Διαγόρα Στέλιος Αρσένος μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την επιτυχημένη πρεμιέρα και όχι μόνο

Ο τεχνικός του Διαγόρα, Στέλιος Αρσένος, εμφανώς ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Στεφανοβικείου επί του Ηρακλή Ψαχνών την περασμένη Κυριακή, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος κρύβει εκπλήξεις. Η νίκη μας αποκτά μεγάλη σημασία απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με παραστάσεις από τη Β’ Εθνική. Στα φιλικά παιχνίδια παρουσιάσαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο με σκληρές καθημερινές προπονήσεις.

Στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών πιέσαμε τον αντίπαλο από το 1ο λεπτό του αγώνα, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ενώ σε μία αδράνεια δεχθήκαμε τέρμα. Θα μπορούσε το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Παρ’ όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές μου ήταν πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο και γνώριζαν τι ζητούσαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Τέλος, να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο».

Πλέον για την ομάδα του Στεφανοβικείου ακολουθεί εντός έδρας αναμέτρηση και το πρώτο ντέρμπι της Μαγνησίας με αντίπαλο τον ΓΣ Αλμυρού, με τον Βολιώτη τεχνικό να δηλώνει: «Επόμενος αντίπαλος είναι ο ΓΣ Αλμυρού στην έδρα μας. Κοιτάμε όλα τα ματς από την ίδια οπτική γωνία και στόχος μας είναι οι βαθμοί σε κάθε αναμέτρηση».

ΗΛΙΑΣ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου