ΤΟΠΙΚΟ

ΕΠΣΘ: Σαρακηνός και Αγία Αννα έ«x»ασαν τους πρώτους βαθμούς – Όλες οι αναμετρήσεις

επσθ-σαρακηνός-και-αγία-αννα-έxασαν-τ-841387

Για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ σημειώθηκαν οι αγώνες:

Σαρακηνός και Αγία Αννα έ«χ»ασαν τους πρώτους βαθμούς

Σαρακηνός και Αγία Αννα προέρχονταν από δύο σερί νίκες, αλλά στο μεταξύ τους παιχνίδι το σερί σταμάτησε, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ στο γήπεδο του Σαρακηνού το πρωί της Κυριακής για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Η Αγία Αννα ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, βλέποντας τον Τζοβάρα στο 2’ να απειλεί από καλή θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ σουτ του ίδιου στο 9’ μπλόκαρε ο Κοντογιάννης. Στη συνέχεια ο Σαρακηνός απείλησε με τον Τσιουρή στο 10’, ατομική προσπάθεια του οποίου πέρασε άουτ, και με φάουλ του Γιαμαλή στο 14’, με τον Αϊντίνι να αποκρούει σε κόρνερ.

Από κόρνερ του Καλαμάτα ο Τσιουρής στο 19’ ανάγκασε τον Αϊντίνι να αποκρούσει δύσκολα την κεφαλιά σε νέο κόρνερ. Σουτ του Σέττου στο 30’ μπλόκαρε ο Κοντογιάννης, ενώ νέα προσπάθεια του Τζοβάρα, από τα αριστερά της περιοχής, σταμάτησε στον τερματοφύλακα.

Αντί για το 0-1 στη συγκεκριμένη φάση, ήρθε το 1-0 τρία λεπτά αργότερα. Ο Γώγος έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Αντωνίου, που πάτησε στην περιοχή και σούταρε με το αριστερό, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Η Αγία Αννα πέτυχε την ισοφάριση στο 61’, με τον Τζοβάρα να σκοράρει με κεφαλιά σε σέντρα του Χατζητρακόσια, ενώ από κόρνερ του Αγιασιώτη, ο Μπασδάνης πήρε την κεφαλιά σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι στο 67’. Δοκάρι, και πάλι οριζόντιο, είχε ο Ματθαίου με σέντρα σουτ από τα αριστερά στο 80’, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και μετά το πέρας των έξι λεπτών καθυστερήσεων.

Σαρακηνός-Αγία Αννα 1-1

Σκόρερ: (44’ Αντωνίου – 61’ Τζοβάρας)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης (64’ λ.τρ. Γράντας), Γιοβάννης, Σιδηρόπουλος, Γιαμαλής, Μοράλες (84’ Κουτσογιάννης), Μαυρίδης, Κ. Δημόπουλος (64’ Χισάι), Καλαμάτας, Τσιουρής, Αντωνίου (60’ Φραγκογιάννης), Γώγος

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Χατζητρακόσιας, Βέργος, Ζαρίφης (83’ Σιώμος), Μπασδάνης, Πατσής, Τσελεπής (75’ Ματθαίου), Αγιασιώτης, Σέττος, Τζοβάρας, Τσιουρέλης (46’ Φιλατζικιώτης)

Τρία στα τρία για Αία

Την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αίας Σούρπης, που κέρδισε εύκολα στο Ριζόμυλο τον Αστέρα με σκορ 1-3. Στο 18’ ο Γ. Αραπίτσας πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1. Ο Αστέρας αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1 στο 38’ με τον Τσάμη, που βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και νίκησε τον Χαλάτση. Στην επανάληψη και στο 62’ ο Βούλγαρης πάσαρε για τον Μιχόπουλο, ο οποίος με το πόδι έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα της Σούρπης (1-2). Στο 69’ από φάουλ του Γ. Αραπίτσα, ο Χειλάς με πλασέ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 1-3. Δοκάρι για τον Αία στο 25’ σε σουτ του Γ. Αραπίτσα.

Σύσσωμη η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Αίαντα αφιερώνουν τη νίκη στους Γιάννη και Αλέξανδρο Αραπίτσα, οι οποίοι παρά τον χαμό του πατέρα τους, Δημήτρη, και το βαρύ τους πένθος, αγωνίστηκαν με την αγαπημένη τους ομάδα.

Αστέρας-Αίας 1-3

Σκόρερ: (38’ Τσάμης-18’ Γ. Αραπίτσας, 62’ Μιχόπουλος, 69’ Χειλάς)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Βίτσος, Δ. Αποστολίδης, Ξηρομερίτης, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης (80’ Χαλκίδης), Π. Αποστολίδης (80’ Μακρονάσιος), Τσάμης (60’ Σταίδης), Καρατζιώλης, Βέργος (50’ Σιαμέτης), Μαρούφ (60’ Χαλιμούρδας), Μπραχόλλι

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος (46’ Γ. Ξηροκώστας), Χουλιαράς (70’ Τσάμης), Πλαβός, Μιχόπουλος, Βούλγαρης, Κ. Κατσαβριάς, Αλ. Αραπίτσας, Γ. Αραπίτσας, Χειλάς (85’ Κωστούλας), Θ. Κατσαβριάς (81’ Θ. Ξηροκώστας)

Δεύτερη σερί νίκη η Αγχίαλος

Εύκολη εκτός έδρας νίκη για την Αγχίαλο με αντίπαλο τους Μυρμιδόνες (0-3), που ήταν και η δεύτερη σερί, μετά το 0-2 επί της Μακρινίτσας. Στο 24’ πλασέ του Νούσια βρήκε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Θάνος με νέο πλασέ, έβαλε μπροστά στο σκορ την Αγχίαλο. Στο 30’ ο Κάρρος με πλασέ έγραψε το 0-2 και στην εκπνοή του αγώνα (90’) ο Ζαφειρίου πάλι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για δύο τέρματα που ακυρώθηκαν με τους Καραγεώργο και Κάρρο, ενώ η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ στο 10’ αλλά κεφαλιά του Παυλίδη κατέληξε στο δοκάρι.

Μυρμιδόνες-Αγχίαλος 0-3

Σκόρερ: (24’ Θάνος, 30’ Κάρρος, 90’ Ζαφειρίου)

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γκόγκος, Μακρής, Κοντοβάς, Κουφάκης, Αράπης (75’ Καλαμάς), Βέργας (20’ Τσεκρέζι), Μηλιώνης, Τσέργας, Β. Κατσαβριάς, Τσόγκας (60’ Τζαφλέρης), Μάντζαρης

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Μουράβας, Τσέλιος (70’ Στεργιόπουλος), Παυλίδης (45’ Καραγεώργος), Μαγιόγλου, Γούτσιος, Δράγνης, Θάνος, Κάρρος, Νούσιας (80’ Ζαφειρίου), Σίμος (75’ Σγαντζής)

Πρώτη απώλεια για Πύρασο με ηρωική εμφάνιση Στούκα

Πύρασος και Ακρόπολη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου να χάνει κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο πρώην τερματοφύλακάς της Βλάσης Στούκας βρέθηκε σε ετοιμότητα κάτω από τα γκολποστ της Ακρόπολης. Στο 47’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Κατή μετά από ασίστ του Μυργιώτη. Ο Θ. Παπαδόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, αλλά στο 55’ η Ακρόπολη ισοφάρισε σε 1-1, όταν από κόρνερ του Πασιά, ο Α. Κολιαμήτρας με κεφαλιά νίκησε τον Τσιλίγκο. Ο Στούκας απέκρουσε σουτ των Ζιώγα και Καραγιώργου στο πρώτο μέρος, όπως και τετ-α-τετ του Καραγιώργου στην επανάληψη. Στο 77’ σουτ του Μυργιώτη και στο 80’ κεφαλιά του Ζιώγα απομάκρυναν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Ακρόπολης.

Πύρασος-Ακρόπολη 1-1

Σκόρερ: (47’ πεν. Θ. Παπαδόπουλος-55’ Α. Κολιαμήτρας)

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Φλώρος (57’ Θεοδωρόπουλος), Αλμασίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Ντόντα, Καλιακούδας (63’ Ζιώγας), Γ. Τσάμης, Κατής, Καραδήμας (75’ Μιχολίτσης), Μυργιώτης, Καραγιώργος

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Ζάγκας, Α. Κολιαμήτρας (60’ Σταυραντώνης), Σουλιώτης, Δημητρίου, Κ. Κολιαμήτρας, Αντωνίου, Παγώνης, Αξιώτης, Γ. Τσουκάλης (55’ λ.τρ. Σ. Γκάγκας), Μ. Τσουκάλης (70’ λ.τρ.Πασιάς)

Νίκη στο 91’ για Τοξότη με λυτρωτή τον Δενελάβα

Ο Τοξότης κατέκτησε δύσκολα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με αντίπαλο τη Μακρινίτσα που άξιζε το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας ισοφαρίσει από 2-0 σε 2-2, αλλά ο πολύπειρος Λευτέρης Δενελάβας, σκόραρε με μπάζερ μπίτερ στο 91’.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν την πρώτη καλή στιγμή στο 9’, όταν από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρρή, ο Ιορδανόπουλος μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Στο 25’ ο Τοξότης άνοιξε το σκορ (1-0). Μετά από ασυνεννοησία του Τσιλιόπουλου με τον Ιορδανόπουλο, ο Θαλασσινός πάσαρε για τον Λ. Δενελάβα που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0. Μετά το γκολ οι Πηλιορείτες απείλησαν στο 34’ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μωϋσίδη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Μπράνος εκτινάχθηκε και απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 37’ ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής του Τσίγγα πέρασε λίγο άουτ. Στην επανάληψη και στο 56’ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενουμένων, ο Σκλαπάνης προώθησε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ομως οι παίκτες του Κώστα Ρέππου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και μείωσαν σε 2-1 στο 57’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Προβιά, το οποίο κέρδισε ο Ντάκος και έφθασαν στην ισοφάριση μέσα σε τρία λεπτά, όταν ο Παλαμιώτης με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-2. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 91’ ο Λ. Δενελάβας μετά από «σπάσιμο» του Παπουτσή, φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι ιθύνοντες της Μακρινίτσας, καθώς υποστηρίζουν πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Δοκάρι για τον Τοξότη με κεφαλιά του Θαλασσινού στο 80’. Καλές στιγμές για τη Μακρινίτσα σε τετ-α-τετ του Θωμαΐδη και Παλαμιώτη που εξουδετερώθηκαν από τον Μπράνο.

Τοξότης-Μακρινίτσα 3-2

Σκόρερ: (25’, 91’ Λ. Δενελάβας, 56’ Σκλαπάνης-57’ πεν. Προβιάς, 60’ Παλαμιώτης)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γερακίνης, Ιωάννου, Λέτσος, Κόκκαλης, Σκλαπάνης, Δεμίρης (76’ Λάιος), Μάστορας, Λ. Δενελάβας, Σαρρής (66’ Παπουτσής), Θαλασσινός (80’ Μπαρμούτας)

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Ιορδανόπουλος, Ντάκος, Τσιλιόπουλος (27’ λ.τρ. Χριστοδούλου), Αλεξίου, Προβιάς, Τσίγγας (61’ Καναβός), Αντωνόπουλος, Μωραίτης (80’ Σαββάκης), Μωυσίδης, Παλαμιώτης, Αναστασόπουλος (61’ Θωμαΐδης)

Νίκη με 10 για την ΑΕ 2002

Τεράστια νίκη για την ΑΕ 2002 που κέρδισε τον Πρωτεσίλαο με 1-0. Το πρώτο πολύτιμο «τρίποντο» για την ομάδα των Καλών Νερών αποκτά μεγάλη σημασία, καθώς οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 62’, λόγω αποβολής του Δήμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το 1-0 σημειώθηκε στο 57’. Συγκεκριμένα, μετά από κόρνερ του Στουμποβίκου, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Σιαμανίκου στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα. Η ΑΕ 2002 απώλεσε ευκαιρία στο 35’ με τον Βεργοζήση που σούταρε λίγο άουτ, ενώ στην επανάληψη σουτ των Στουμποβίκου, Παρίση και Κούρτι από κοντινή απόσταση έφυγαν άουτ. Από την άλλη ο Πρωτεσίλαος έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ. Στο 20’ ανάποδο ψαλιδάκι του Αλμπα, ο Μητράκος απέκρουσε εντυπωσιακά στο δεξί «παραθυράκι». Στο 62’ ο Μητράκος κράτησε το μηδέν για την εστία του και εξουδετέρωσε κεφαλιά του Βουραζέρη.

ΑΕ 2002-Πρωτεσίλαος 1-0

Σκόρερ: (57’ αυτ. Σιαμανίκος)

ΑΕ 2002: Μητράκος, Δήμου, Σφέτσιος, Βέργος, Σταθόπουλος, Κόρδας (80’ Τερλεξής), Παρίσης, Καλαιτζίδης (65’ Βερντόβα), Κωστούλας (46’ Κούρτι), Στουμποβίκος (80’ Μ. Γαλάνης), Βεργοζήσης

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Χασιώτης, Λεϊμονής (60’ λ. τρ. Χάνι), Βουραζέρης, Σιαμανίκος, Σούδης, Λάμπρου, Αλμπα, Δημητρίου, Λάμπος (65’ Παπαδόπουλος), Μιαρίτης

Ξεκούραστο απόγευμα για Ρήγα Φεραίο

Σε ένα άνετο απόγευμα, ο Ρήγας Φεραίος πέρασε το Σάββατο από το Βασδέκειο με σκορ 4-0 επί της Δάφνης, σημειώνοντας έτσι το «3×3» στο πρωτάθλημα.

Οι κυανόλευκοι του Βελεστίνου είχαν από την αρχή τον απόλυτο έλεγχο, απέναντι σε μία Δάφνη που περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο γνωρίζοντας την τρίτη διαδοχική ήττα.

Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 15ο λεπτό με τον Γάρο να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο από τα δεξιά και να δίνει έτοιμο γκολ στον Βαϊόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ (0-1).

Δύο λεπτά αργότερα μία συστημένη μπαλιά του Γουτούλη έβγαλε τον Γάρο μόνο του απέναντι από τον Πλιάκα, με τον αρχηγό του Ρήγα να περνά ωραία και τον τερματοφύλακα για να «γράψει» το 0-2.

Το ημίχρονο έκλεισε με γκολ (43’) του Αραμπατζή ο οποίος σούταρε ανάμεσα σε αντιπάλους έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σκάει και να καταλήγει στην αριστερή γωνία της εστίας.

Στην επανάληψη κυριάρχησε το ίδιο μοτίβο, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Οι παίκτες του Ρήγα είτε ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια είτε έβρισκαν μπροστά τους τον Πλιάκα. Πάντως, δεν άφησαν το ημίχρονο να φύγει ανεκμετάλλευτο με τον Καρακίτσιο στο 87’ να δέχεται την κάθετη ασίστ του Γκάμπα και να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 0-4.

Δάφνη-Ρήγας Φεραίος 0-4

Σκόρερ: (15’ Βαϊόπουλος, 17’ Γάρος, 43’ Αραμπατζής, 87’ Καρακίτσιος)

ΔΑΦΝΗ (Τουρσούγκας): Πλιάκας, Βαρελόπουλος, Κατσικαδάμος, Μπαντέλης, Τσιαχτάνης, Λιόλιος, Τσαρέλας (55’ Τάσιος), Πλαφαδέλης (77’ Κλ. Βαϊόπουλος), Κιπτίου, Μαρέδης, Ταμπάκου, (55’ Κράβαρης).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Σταματίου): Χαρχαλάκης, Ακριβούσης, Ράπτης, Χρ. Σταματίου, Κακάνης (67’ Μπόλκας), Σουγκάρης, Γκάμπας, Αραμπατζής (75’ Φούκης), Γουτούλης, Κ. Βαϊόπουλος (75’ Κωνσταντέλλος), Γάρος (46’ Καρακίτσιος).

Δεύτερη νίκη για Σκιάθο

Ματς «γκραν γκινιόλ» έγινε στο νησί του Παπαδιαμάντη με την Σκιάθο που πήρε δύσκολο «τρίποντο» με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή (3-2). Οι νησιώτες προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ (2-0) με δύο τέρματα του Μπάμπα στο 6’ και 9’, τα οποία προήλθαν με σουτ εκτός περιοχής. Ομως η Αγία Παρασκευή κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, με δύο τετ-α-τετ του Βούκουτου στο 28’ και στο 56’. Την πολύτιμη νίκη χάρισε στη Σκιάθο ο Γαζέτης με πλασέ εντός περιοχής στο 78’. Δοκάρι για την Σκιάθο με τον Νικολαΐδη στο 60’. Ο Ντάμτσιος νοσηλεύτηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού για να του τοποθετηθούν ράμματα, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για τη μη υπόδειξη πέναλτι σε ανατροπή του Βούκουτου μέσα στη περιοχή.

Σκιάθος-Αγία Παρασκευή 3-2

Σκόρερ: (6’, 9’ Μπάμπα, 78’ Γαζέτης-28’, 56’ Βούκουτος)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Γ. Σταμέλος, Ντάμτσιος (16’ λ.τρ. Τσικούνας), Μπρέγκου, Θ. Σταμέλος (58’ Καμπουρέλης), Τζελάι, Μανωλιός (58’ Γαζέτης), Τσάκα (80’ Πρίφτη), Μπάμπα, Νικολαίδης (80’ Αλικά), Τάσσος

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καγιάννης, Μαστακούλης (70’ Μεγαγιάννης), Βαΐτσης (80’ Λυκουρίνος), Λούμπαρδος, Πάτσης, Βαρελόπουλος, Κέκος, Πιτσάβας, Βούκουτος, Κούκιος, Βασιλείου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ ΕΠΣΘ

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. Αίας Σ. 11-2 9

2. Ρήγας 10-3 9

3. Πύρασος 7-3 7

4. Αγία Αννα 7-1 7

5. Σαρακηνός 7-4 7

6. Σκιάθος 10-5 6

7. Αγχίαλος 5-3 6

8. Ακρόπολη 7-3 5

9. Αγ. Παρασκευή 6-7 3

10. ΑΕ 2002 2-5 3

11. Τοξότης 4-8 3

12. Μακρινίτσα 4-7 1

13. Αστέρας 1-5 1

14. Μυρμιδόνες 2-9 1

15. Πρωτεσίλαος 1-6 0

16. Δάφνη 2-15 0

Επόμενη (4η): Σαρακηνός-Μυρμιδόνες, ΦΘ Αγχίαλος-Τοξότης, Αγία Αννα-ΑΕ 2002

Μακρινίτσα-Αστέρας Ριζομύλου, Πρωτεσίλαος-Σκιάθος, Αίας Σούρπης-Δάφνη, Αγία Παρασκευή-Ακρόπολη Σέσκλου, Ρήγας Φεραίος-Πύρασος.

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου