ΤΟΠΙΚΟ

Κατάκτηση πρωταθλήματος με συγκίνηση για την Boca Sport

κατάκτηση-πρωταθλήματος-με-συγκίνησ-843281

Στις άψογες και άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής διοργανώθηκε το πρωτάθλημα παλαιμάχων-ενστόλων με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων, που έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα και μία διαφορετική αίγλη εντός των τεσσάρων γραμμών.

Οι παλαίμαχοι αποτύπωσαν στο γήπεδο τις παλιές περγαμηνές και ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές τους αναμνήσεις, όπως και τα σώματα ασφαλείας βρίσκονται πάντα στη πρώτη γραμμή και δίπλα στους πολίτες, αλλά βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης.

Το πρωτάθλημα ενστόλων-παλαιμάχων έγινε σε γήπεδα 11Χ11 και ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου 2019, ενώ ολοκληρώθηκε αρχές Απριλίου εν μέσω κορονοϊού. Όμως οι υπεύθυνοι των εγκαταστάσεων της Αγίας Παρασκευής φρόντισαν να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Boca Sport και πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Χάρης Δημόπουλος.

Ο πρόεδρος Ευάγγελος Μουστάκας, ο προπονητής Παναγιώτης Κοκκινίδης και οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας ομάδας θέλουν να ευχαριστήσουν τους κ.κ. Αλέξη και Στέλιο Μαλακασιώτη για την επιτυχημένη διοργάνωση, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. Επίσης, αφιερώνουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη μνήμη του Ελευθέριου Ψάρα, ο οποίος πρόσφατα έφυγε άδικα από την ζωή, πατέρα του ποδοσφαιριστή Παρίση Ψάρα.

Αναλυτικά το ρόστερ της Πρωταθλήτριας Boca Sport της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020: Δημήτρης Κοντογιάννης, Δημήτρης Σταυρακόπουλος, Ευάγγελος Μουστάκας, Νικόλαος Πασχαλούδης, Χάρης Δημόπουλος, Άγγελος Δημόπουλος, Δημήτρης Δημητρίου, Κώστας Κυριάκος, Πάρης Βαρσαμάς, Κώστας Αλεξιάδης, Ηλίας Σαββίδης, Αμίρ Αμιρίδης, Ντένις Ντούντου, Απόστολος Ανέμου, Θωμάς Μήνας, Παναγιώτης Κοκκινίδης, Άγγελος Παναγής, Αθανάσιος Παναγής, Παρίσης Ψαράς, Ιάκωβος Τζανίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου