ΤΟΠΙΚΟ

Συνεχίζει τα φιλικά και τη «δουλειά»

συνεχίζει-τα-φιλικά-και-τη-δουλειά-739382

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ

Με τα πρώτα δείγματα να είναι θετικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Γ.Σ. Αλμυρού και η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου δουλεύει και στη φυσική κατάσταση και στην τακτική με πολλά προγραμματισμένα φιλικά και στόχο την ετοιμότητα στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Την περασμένη Τετάρτη η ομάδα του Αλμυρού αγωνίσθηκε κόντρα στην κ-19 της ΑΕΛ, μια ομάδα που τη χαρακτηρίζει το νεανικό της σύνολο και η οποία το τελευταίο καιρό έχει δώσει αρκετές φιλικές αναμετρήσεις με τους παίχτες της να βρίσκονται σε φόρμα. Οι ποδοσφαιριστές του Α. Κούρτογλου όμως ανταποκρίθηκαν όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσαν καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας έτσι θετικό αποτέλεσμα με σκορ 3-3. Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να δείξουν τη μεγάλη τους θέληση και όρεξη με την οποία εάν συνεχίσουν θα παρουσιάσουν επιτυχημένες παραστάσεις. Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Νιώθω πολύ ευχαριστημένος από τους παίχτες μου οι οποίοι ακολούθησαν τον ρυθμό τους και κάνοντας μία «έκρηξη» στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν την θέληση και την επιμονή τους. Είχαμε επίσης πολύ θετικά δείγματα από τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές και αυτό το γεγονός με χαροποιεί ιδιαιτέρως». Οι Αλμυριώτες θα κινηθούν για δύο με τρεις μεταγραφές από την επόμενη εβδομάδα θέλοντας να καλύψουν έτσι τα κενά στις θέσεις του σέντερ φορ και του στόπερ με προτίμηση στους έμπειρους παίχτες που γνωρίζουν ήδη την κατηγορία και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Δεν σταματάνε και τα φιλικά για τον ΓΣΑ και σήμερα σε «νεανικό» πλαίσιο θα κινηθεί το νέο τεστ απέναντι στον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων καθώς θα δοθεί βάση στους μικρούς με σκοπό την απόκτηση εμπειριών αλλά και την βοήθεια για πιο έντονη προετοιμασία της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων. Μετά το ρεπό της Κυριακής ο ΓΣΑ θα περάσει σε στάδιο εντατικής προετοιμασίας το οποίο θα πλαισιωθεί από τρείς φιλικές αναμετρήσεις. Την επόμενη Κυριακή οι παίκτες του Κούρτογλου θα αναμετρηθούν με τον Απόλλων Λάρισας, ομάδα που αγωνίζεται στην Super League 2 ενώ την Τετάρτη 9/10 ο ΓΣΑ θα φιλοξενήσει ξανά στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού την Κ-19 της ίδιας ομάδας. Ο κύκλος των φιλικών προετοιμασίας θα κλείσει το Σάββατο 12/10 με αγώνα κόντρα στον Θησέα Αγριάς.

Ο στόχος του Αλμυρού είναι να πρωταγωνιστήσει για ακόμη μία φορά στην κατηγορία και –γιατί όχι- και κάτι ανώτερο με τον Αλέξανδρο Κούρτογλου και τους παίχτες του να είναι ευδιάθετοι με όρεξη να συνεχίσουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου