ΤΟΠΙΚΟ

Συνεχίζουν… παρά τις τρικλοποδιές

συνεχίζουν-παρά-τις-τρικλοποδιές-741603

Αποφασισμένοι να μην καταθέσουν τα όπλα παρά τις τρικλοποδιές από την ΕΠΟ είναι άπαντες στον ΓΣ Αλμυρού, μετά και την έκτακτη γενική συνέλευση της περασμένης Δευτέρας.

Μπορεί η ΕΠΟ να… άλλαξε τη σύνθεση των ομίλων και να μετέφερε… τις ομάδες της Θεσσαλίας, ωστόσο στον ΓΣΑ θα πορευθούν παρά τα τερτίπια της Ομοσπονδίας, που υποχρεώνει τις ομάδες της Μαγνησίας σε μεγαλύτερα και πιο δαπανηρά ταξίδια.

Η έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στον προαύλειο χώρο των γραφείων του συλλόγου στο στάδιο Αλμυρού, όπου ο πρόεδρος Δήμος Περπερίδης, σχολίασε πως: «Δεν τίθεται κανένα ζήτημα να μην κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δεν έχω σκοπό να τα παρατήσω».

Το «παρών» έδωσαν αρκετά μέλη του συλλόγου, αλλά και φίλοι της ομάδας, όπως είναι φυσιολογικό, ανησυχώντας για τις τελευταίες εξελίξεις και την πορεία του ιστορικού συλλόγου.

Ο κ. Περπερίδης αφού αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε γίνει μεταξύ των ομάδων του στη Λάρισα, τόνισε στη συνέχεια: «Θεωρούσαμε σχεδόν σίγουρο ότι ο όμιλος θα αποτελούνταν από τις θεσσαλικές ομάδες μαζί με μία ακόμη Ένωση και με αυτά τα

δεδομένα κινηθήκαμε ώστε να φτιάξουμε την ομάδα μας, να δημιουργήσουμε ένα νεανικό σύνολο χωρίς πολλές ακριβές μεταγραφές με μερικές προσθήκες έμπειρων παικτών. Το ρόστερ που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι πολύ αξιόλογο για την κατηγορία και θέλουμε ακόμη τρεις προσθήκες για να το κλείσουμε».

Για τις συνέπειες του καταρτισμού των ομίλων σχολίασε: «Ο καταρτισμός του ομίλου όπως αποφασίστηκε από την Ομοσπονδία συνεπάγεται πολύ περισσότερα χιλιόμετρα, άρα κι έξοδα για μετακινήσεις και φαγητό. Το ξεπεράσαμε αυτό γιατί ο ΓΣΑ έχει παίξει και στο παρελθόν σε μακρινές πόλεις. Η απόφαση της ΓΓΑ για διεξαγωγή αγώνων χωρίς φιλάθλους είναι αποτρεπτική για να έχουμε έσοδα από πώληση εισιτηρίων διαρκείας και ταμπέλες στο γήπεδο. Το ξεπερνάμε όμως κι αυτό. Όλα πάντως έχουν επηρεάσει κάπως το χτίσιμο της ομάδας. Δεν έχω σκοπό να τα παρατήσω. Δεν θα αρνηθώ όμως

και τη βοήθεια κανενός που θέλει να βοηθήσει την προσπάθειά μας, είτε οικονομικά είτε με κάποιο άλλον τρόπο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου