ΤΟΠΙΚΟ

Επιστροφή για Ακρόπολη

επιστροφή-για-ακρόπολη-742306

Η Ακρόπολη Σέσκλου θα αγωνίζεται κανονικά από την νέα σεζόν στην Α’ Τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ με τον Κώστα Παπαστεργίου να συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας.

Η ομάδα του Σέσκλου προχώρησε σε ανακοινώσεις όσον αφορά στους παίχτες που θα συνεχίζουν να φοράνε τα κυανόλευκα. Πρόκειται για τους Κώστα και Τάσο Κολυμήτρα οι οποίοι αποτελούν και τους βασικούς αρχηγούς της ομάδας, Γιάννη Μόσιο, Σπύρο Γκάγκα, Σταύρο Αξιώτη, Νίκο Πασιά και Χρήστο Δημητρίου.

Μεταγραφές – επιστροφές για την Ακρόπολη

Ο κεντρικός αμυντικός Βαγγέλης Σουλιώτης επέστρεψε στην ομάδα του Σέσκλου καθώς προηγούμενες σεζόν είχε αγωνισθεί για λογαριασμό του Ηρακλή Βόλου και του Σαρακηνού. Η δεύτερη επιστροφή αφορά στον επιθετικό Μιχάλη Τσουκάλη ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Αγίας Άννας και κατέγραψε εννιά συμμετοχές και ένα γκολ.

Το πρώτο φιλικό επιστροφής στην αγωνιστική δράση

Το Σάββατο 22/8 η Ακρόπολη επικράτησε με το άνετο 4-0 επί της Δάφνης και επανήλθε με τον καλύτερο τρόπο στα γήπεδα. Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με σκόρερ τους Δημητρίου, Κολυμήτρα, Γκάγκα και Τσούτσα με τα γκολ να πετυχαίνονται σε διάστημα 23 λεπτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου