ΤΟΠΙΚΟ

Νέα «νεανική» αρχή για τον Ρήγα Φεραίο

νέα-νεανική-αρχή-για-τον-ρήγα-φεραίο-743030

Στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ θα αγωνίζεται για άλλη μία σεζόν ο Ρήγας Φεραίος μετά την περσινή δυναμική του πορεία με την οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση της κατηγορίας. Πολλοί είναι βέβαια οι ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας που δεν θα συνεχίσουν με την φανέλα του Ρήγα με αυτό το γεγονός να φέρνει στο προσκήνιο νεαρούς αθλητές οι οποίοι θα αγωνιστούν για την ομάδα του Βελεστίνου. Ο προπονητής Κώστας Σταματίου δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: “Για άλλη μία χρονιά, το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας αποτελείται από καινούργιες προσθήκες οι οποίες στελεχώνουν μία ομάδα με νέους ορεξάτους ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με το οποίο θέλουμε να ακολουθήσουμε μια ικανοποιητική πορεία και οποιαδήποτε έλλειψη εμφανιστεί θα την καλύψουμε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ώστε να τερματίσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο”. Η ομάδα του Κώστα Σταματίου συνεχίζει την καλοκαιρινή της προετοιμασία δίνοντας φιλικές αναμετρήσεις θέλοντας να είναι τυπική στο ραντεβού της με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε πως την περασμένη Τετάρτη 19/8 η ομάδα του Βελεστίνου αγωνίστηκε κόντρα στον Διαγόρα Στεφανοβικείου ο οποίος επικράτησε με 3-0 με το σκορ βέβαια να έχει την μικρότερη σημασία σε αυτή την αναμέτρηση καθώς τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό προς τον μικρό Μάριο ο οποίος πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο, με τις δύο ομάδες να δίνουν παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Τα φιλικά συνεχίστηκαν για την ομάδα του Κώστα Σταματίου προχθές κόντρα στον Αστέρα στο Ριζόμυλο όπου οι Βελεστινιώτες επικράτησαν 2-0 με σκόρερ τους Αραμπατζή και Φούκη (Για τον Ρήγα ξεκίνησαν οι: Σταμέλος, Κατσίκης, Χρ. Σταματίου, Ακριβούσης, Χότζα, Φιλοσόγλου, Κουσκουρίδας, Φούκης, Κωνσταντέλλος, Γάρος, Καρακίτσιος και αγωνίστηκαν επίσης και οι: Αραμπατζής, Σιαμέτης, Καραγιάννης, Σταματόπουλος),ενώ χθες η ομάδα έπαιξε απέναντι στην ΑΕ Νίκαιας.

Τετάρτη 26 και Σάββατο 29 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί ακόμη δυο φιλικοί αγώνες με τις ομάδες του Αίαντα Σούρπης και του Πρωτεσίλαου Πτελεού.

Ο Ρήγας συνεχίζει βέβαια και τις μεταγραφές και ενισχύθηκε στο αμυντικό του κομμάτι καθώς απέκτησε τον Γιάννη Ακριβούση από τον Πρωτεσίλαο Πτελεού ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο και στο δεξί άκρο της άμυνας δίνοντας τα διαπιστευτήριά του και στο προχθεσινό φιλικό.

Έτσι λοιπόν η ιστορική ομάδα του Βελεστίνου θα παλέψει και φέτος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Α’ Τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Αρχισε και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ρήγα Φεραίου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φίλους της ομάδας να ανταποκριθούν στην αγορά των διαρκείας, προσφέροντας σημαντική οικονομική βοήθεια στο σύλλογο. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν κάρτα διαρκείας μπορούν να το κάνουν επισκεπτόμενοι καθημερινά τα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου. Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν και στα τηλ. 6944228731, 6973494950, 6943867089, 6932214082, 6977334914, και 6980763097 (Μέλη ΔΣ), καθώς και στο τηλ. 6946121464 (Πρόεδρος συνδέσμου φιλάθλων).

Γ. ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου