ΤΟΠΙΚΟ

Ισόπαλοι στην Ευξεινούπολη Δήμητρα και Θησέας Αγριάς

ισόπαλοι-στην-ευξεινούπολη-δήμητρα-κ-743057

Πρόβα πρωταθλήματος αποτέλεσε για τις ομάδες της Μαγνησίας το φιλικό του περασμένου Σαββάτου στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, όπου η γηπεδούχος Δήμητρα, φιλοξένησε τον Θησέα Αγριάς, χωρίς να προκύπτει νικητής μετά το 1-1.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Τσιανάκα και τον Κρανά να σκοράρει για τους γηπεδούχους.

Νωρίτερα και στο πρώτο μέρος, και μετά από κεφαλιά του Βλάχου, στο 35’ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Για τους γηπεδούχους που πατούσαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, τα σουτ των Παγώνη και Δημητρίου δεν βρήκαν στόχο, με τον Θησέα να απαντάει με γκολ. Συγκεκριμένα, το 0-1 ήρθε στο 67’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιανάκα, που παραβίασε την εστία του Τίτα.

Στο 78’ ήρθε η Δήμητρα και ισοφάρισε με τον Καρρά να βλέπει την κίνηση του Κρανά, για να κάνει την κάθετη με τον τελευταίο να σκοράρει με διαγώνιο πλασέ.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης (46’ Τίτας), Φαράντος (46’ Παυλίδης), Στεργιόπουλος (46’ Στεργίου), Καρράς (84’ Πραττής), Στεφανής, Βούλγαρης (46’ Παγώνης), Θωμαΐδης (46’ Τετριμμίδας), Μπένος (46’ Φουρκιώτης), Κρανάς (82’ Αντωνίου), Δημητρίου (85’ Νικογιάννης), Κλουκουτάρας (66’Ναούμ)

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας (46’ Σαμπά), Ιακωβίδης, Γκάγκας (46’ Κωστούλας), Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε (72’ Κωστής), Μπόρας, Χατζησταμάτης (70’ Αντωνούλης), Τσιανάκας, Βουρδάκης (46’ Δουλάς), Ζαχαράκης (46’ Λίτσιος), Σιώμος (46’ Σιγαλάκος), Βλάχος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου