ΤΟΠΙΚΟ

Κρίσιμη συνέλευση στον ΓΣ Αλμυρού

κρίσιμη-συνέλευση-στον-γσ-αλμυρού-743060

Ο πρόεδρος του ΓΣ Αλμυρού Δήμος Περπερίδης καλεί τα μέλη του συλλόγου σε έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου και ώρα 7μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Αλμυρού. Το θέμα της συνέλευσης αφορά τις αποφάσεις της Γ.Γ.Α. και της Ε.Π.Ο. που αφορούν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων με χθεσινές του δηλώσεις χαρακτήρισε ως

«άδικο και παράλογο τον καταρτισμό των ομίλων». Συγκεκριμένα

εξέφρασε τη δυσαρέσκεια όχι μόνο του ΓΣΑ αλλά και των υπολοίπων συλλόγων μετά το… μαγείρεμα της ΕΠΟ.

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της mikriliga.com: «Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει σε ομάδες του 4ου ομίλου -και όχι μόνο- ο καταρτισμός των ομίλων.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι και ο Αλμυρός, ο οποίος τοποθετήθηκε σε όμιλο με ομάδες από τη Βοιωτία, την Ευρυτανία, τη Φωκίδα, την Εύβοια τη Φθιώτιδα και τα Τρίκαλα.

Ο πρόεδρος του Αλμυρού, Δήμος Περπερίδης, ήταν κάθετος στην άποψη πως η απόφαση του καταρτισμού είναι άδικη και αρχικά αναφέρει πως τα ταξίδια είναι μακρινά, τα έξοδα αυξάνονται και πως αν ο όμιλος ήταν όπως πέρσι, θα γλίτωναν πολλά δρομολόγια:

«Ολες οι ομάδες θεωρούν άδικη και παράλογη την απόφαση για τον καταρτισμό. Θα έπρεπε φέτος λόγω των συγκυριών να έχουμε τα μισά έξοδα, όχι παραπάνω από πέρσι!

Ολα μας τα ταξίδια θα είναι πολλών ωρών, δεν έχουμε κάποιο μικρό, θα είναι έξι κι επτά ώρες ταξίδια, πράγμα που σημαίνει πως θα έπρεπε να έχουμε και διανυκτέρευση, όμως αυτό δεν θα το κάνει κανένα σωματείο.

Εχουμε απόσταση 30 χιλιόμετρα από τη Λάρισα και θα διανύσουμε 300 χιλιόμετρα για να μεταβούμε στην Εύβοια να αγωνιστούμε! Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τα κριτήρια, πώς εξυπηρέτησαν τις ομάδες.

Οι ομάδες της Θεσσαλίας είναι αδικημένες όσον αφορά την απόσταση! Ας μας έβαζαν όπως πέρσι με το Καρπενήσι, θα γλιτώναμε τόσα δρομολόγια!

Είναι ταφόπλακα για μας καθώς έχουν μηδενικά έσοδα φέτος, ούτε εισιτήρια, ούτε διαφημιστικές ταμπέλες…

Ακούστηκαν και κάτι… περίεργα! Μέχρι και το ενδεχόμενο πως ίσως αναγκαστούμε να πηγαίνουμε με δύο λεωφορεία».

«Εντονη δυσαρέσκεια, ίσως να μην κατέβουμε»

Ο κ. Περπερίδης αποκάλυψε πως πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση των ομάδων που έχουν δυσαρεστηθεί με τον καταρτισμό, εκφράζοντας και το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα!

«Η δυσαρέσκεια είναι έντονη και υπάρχει περίπτωση να μην κατέβουμε. Πρόκειται να γίνει μια συνάντηση όπου θα συμμετέχουν πάνω από δέκα σωματεία, με μοναδικό ζήτημα το αν θα κατέβουμε, καθώς δε μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Η ΕΠΟ και η ΓΓΑ αποφάσισαν από τώρα, να γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών. Εφόσον έκαναν μικρούς ομίλους ας ξεκινήσουμε από τα Χριστούγεννα κι έπειτα, υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Προλαβαίνουμε να αγωνιστούμε από τα Χριστούγεννα ως τον Ιούνιο. Γιατί να ξεκινήσουμε τώρα που έχουμε φουλ έξοδα και μηδέν έσοδα…».

Σημειώνεται πως τον 4ο Ομιλο θα απαρτίζουν οι 14 ομάδες από:

Βοιωτία: ΑΟ Υπάτου, Αμβρυσσέας Διστόμου (2 Ομάδες)

Ευρυτανία: ΑΠΟΚ Βελούχι (1 Ομάδα)

Φωκίδα: Φωκικός (1 Ομάδα)

Εύβοια: Νέα Αρτάκη, Ηρακλής Ψαχνών (2 Ομάδες)

Θεσσαλία: ΓΣ Αλμυρού, Θησέας Αγριάς, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Δήμητρα Ευξεινούπολης (4 Ομάδες)

Φθιώτιδα: ΑΠΟ Αταλάντη, Οπούντιος Μαρτίνου (2 Ομάδες)

Τρίκαλα: ΑΣ Μετέωρα, ΠΟ Φήκης (2 Ομάδες).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου