ΤΟΠΙΚΟ

Με ομαδικό πνεύμα ο Τοξότης

με-ομαδικό-πνεύμα-ο-τοξότης-745434

Διανύοντας τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του ο Τοξότης έχει καταφέρει ήδη να δώσει τα καλύτερα δείγματα μέσω της αγωνιστικής του εικόνας. Η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού για μία ακόμη χρονιά κρατά τον βασικό της κορμό δεδομένου ότι όλοι οι παίχτες του περσινού ρόστερ, εκτός από δύο, ανανέωσαν τη συνεργασία τους και συνεχίζουν. Ετσι λοιπόν ο Τοξότης θα αρκεστεί σε τρεις μόνο μεταγραφές, εντάσσοντας στο ρόστερ του τον Αποστόλη Ιωάννου από τον Ρήγα Φεραίο, τον Δημήτρη Γεωργουλάκο από τη Μακρινίτσα και τον Γεώργιο Κωνσταντάκο από τον Σαρακηνό. Ο προπονητής Θανάσης Χρυσοχού δήλωσε αναλυτικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: “Συνεχίζουμε για άλλη μία χρονιά με παιδιά που γνωρίζουμε και με σχετικά μικρό ρόστερ ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε αποτελεσματικότερα και πιο συγκεκριμένα. Ο στόχος μας είναι η δημιουργία ενός συμπαγούς συνόλου το οποίο θα μπορεί να κοντράρει στα ίσα όλες τις ομάδες της κατηγορίας, κάτι το οποίο καταφέραμε και την προηγούμενη σεζόν”. Η ομάδα του Τοξότη από την έναρξη της καλοκαιρινής της προετοιμασίας και έπειτα έχει δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις με Σαρακηνό, Ριζόμυλο και Θησέα στις οποίες παρ’ ότι ηττήθηκε άφησε θετικές εντυπώσεις στον προπονητή και στο τεχνικό επιτελείο. Οπως ανέφερε και ο Σάκης Χρυσοχού ’’τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά με όρεξη και ομαδικό πνεύμα διαμορφώνοντας όλο και καλύτερη εικόνα μέρα με την ημέρα”. Βασικός στόχος του Τοξότη βέβαια -αλλά και όλων των ομάδων- είναι η υγεία των παιχτών και η ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων της σεζόν 2020-21.

Εγγραφές στην ακαδημία

Αρχισαν και οι εγγραφές στην ακαδημία του Τοξότη με τη διοίκηση του συλλόγου σε ανακοίνωσή της να αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του Τοξότη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εγγραφών στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Τοξότη για παιδιά ηλικίας 5 -15 ετών, αλλά και τη δημιουργία ακαδημίας τερματοφυλάκων.

Μετά την περσινή πρώτη χρονιά λειτουργίας της ακαδημίας του Τοξότη η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη, συνεχίζουμε και φέτος με περισσότερη γνώση και όρεξη για ακόμα καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα.

Φέτος οι εκπλήξεις για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές θα είναι πολλές!!!

Υπεύθυνος προπονητής της ακαδημίας του Τοξότη θα είναι ο Δενελάβας Νικόλαος (κάτοχος διπλώματος UEFA B).

Υπεύθυνος προπονητής της νεοσύστατης ακαδημίας τερματοφυλάκων του Τοξότη θα είναι ο Μπράνος Νικόλαος (κάτοχος διπλώματος UEFA B, καθηγητής φυσικής αγωγής)».

Για πληροφορίες σχετικά με το ωρολόγιο πρόγραμμα προπονήσεων και τις εγγραφές οι γονείς μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα ώς Παρασκευή και ώρες 18.30 – 20.00 στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, Οδυσσέως 1 (απέναντι από τον Αγιο Δημήτριο στην Νέα Δημητριάδα), στα τηλέφωνα 6946125686 Δενελάβας Νικόλαος, 6986749949 Μπράνος Νικόλαος και 6987935284 Κουκούρας Δημήτρης.

Γ. ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου